Revolucija v decentralnem prezračevanju – Lunos i-Vent

Revolucija v decentralnem prezračevanju – Lunos i-Vent

Val 257

Pametna prezračevalna enota i-Vent je novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna je za vgradnjo; primerna za vgradnjo tako v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju z enostavnim upravljanjem preko aplikacije, ki je kompatibilna s sistemoma Android in iOS. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, pa tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka bosta poskrbela, da ne bo prišlo do prepihov.
Na letni ravni posamezna rekuperatorska enota porabi za približno 2,30 € električne energije. Filtri so trajni in jih je mogoče prati pod tekočo vodo, lahko pa izberete tudi filtre za cvetni prah, ki so še posebej primerni za alergike in ljudi z občutljivim zdravjem.

Pametno upravljanje enote s pomočjo mobilne aplikacije
Enostavno upravljanje pametne prezračevalne enote i-Vent deluje preko aplikacije, ki je kompatibilna z sistemoma Android in iOS. Aplikacijo za i-Vent poiščete v mobilni trgovini, jo naložite, nato pa hitro in enostavno urejate temperaturo, stopnjo prezračevanja ipd. za vsak prostor posebej.

Pametno upravljanje enote s pomočjo daljinca
Pametno prezračevalno enoto i-Vent lahko enostavno upravljamo tudi s pomočjo priročnega daljinca, ki ga prejmete ob nakupu enote. Od avtomatizacije do spremembe hitrosti oz. intenzivnosti prehajanja zraka, upravljanje enote i-Vent preko majhnega, priročnega daljinca je hitro in enostavno. www.lunos.si