Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Val 193

Naj se pustolovščina začne!

Renault se je ob začetku prodaje prvega Capturja s sistemom Extended Grip, ki zagotavlja optimalen oprijem pogonskih koles v vseh razmerah, povezal z znamko oblačil za šport in prosti čas Helly Hansen. Captur posebne omejene serije Helly Hansen je na voljo z ekskluzivno dvobarvno kombinacijo rdeče karoserije s streho slonokoščene ali črne barve.

Notranjost krasijo elementi v rdeči barvi, pustolovski videz pa poudarjajo zaščitne obloge in 17-palčna platišča iz lahke litine v črni barvi z diamantnim leskom.

Renault Captur Helly Hansen je serijsko opremljen s sistemom za optimizacijo oprijema pogonskih koles Extended

Grip, ki je bil leta 2013 prvič vgrajen v Renault Scénic X-Mod. Ta napreden nadzor oprijema je izpopolnjen

sistem nadzora zdrsavanja pogonskih koles, ki omogoča optimalen in zanesljiv izkoristek oprijema v težkih voznih razmerah (v snegu, blatu, pesku ipd.). S premikom vrtljivega gumba, ki je nameščen na osrednji konzoli, voznik lahko izbere želen način delovanja pomoči: „normalna cesta“, „mehka podlaga“ ali „izkušen voznik“. Z izbiro načina „mehka podlaga“ sistem samodejno prilagaja navor motorja in delovanje zavor tako, da dopusti nekaj več spodrsavanja prednjih koles. Celoletne pnevmatike M+S (Mud + Snow) s tem lažje odstranijo blato ali pesek in najdejo podlago z boljšim oprijemom. V načinu delovanja „izkušen voznik“ voznik prevzame popoln nadzor nad navorom motorja in sam odreja pospeševanje po lastni presoji, sistemu pa prepusti optimiziranje delovanja zavor. Renault Captur Helly Hansen je serijsko opremljen tudi z multimedijskim sistemom z zaslonom na dotik R-Link in nizom opreme za udobno vožnjo, kot je samodejni vklop zasenčenih žarometov in brisalnikov, vzdolžno pomična in deljiva zadnja klop, samodejna klimatska naprava in kartica Renault za prostoročno upravljanje. S tem Captur Helly Hansen ni samo opazen, ampak tudi izjemno udoben in praktičen vsakdanji sopotnik, kamorkoli že vas zanese pot.