Razkošni apartma na vodi – Delphia BluEscape 1200

Razkošni apartma na vodi – Delphia BluEscape 1200

Val220

BluEscape 1200 je prvi model iz nove linije BluEscape, ki jo je predstavilo podjetje Delphia. Udobje je najprimernejša beseda, ki opisuje novi model BluEscape 1200. V tej liniji so uporabljeni najnovejši trendi v gradnji plovil, ki zagotavljajo kakovost in uporabnost. Zahvaljujoč veliki palubi, prostornemu kokpitu, panoramskemu oknu in velikim kabinam je plovilo odlično za udobno bivanje ter druženje s partnerjem, družino ali prijatelji.

Kupci bodo lahko izbirali med tremi različicami. Standardna izvedba ima dve kabini z dvema ločenima posteljama. Na kupčevo željo je v prednji lastniški kabini mogoče naročiti francosko posteljo. Dvokabinska različica ima dve kopalnici; dve manjši kopalnici sta tudi pri trikabinski izvedbi, zaradi dodatne kabine pa se je treba odpovedati ločeni kabini s prho.

BluEscape je zasnovana za varno in udobno plovbo. Je enostavna za manevriranje, le-to je mogoče še dodatno poenostaviti z nameščanjem premčnega in krmnega potisnega motorja. Plovilo ima le 84 cm ugreza, kar omogoča plutje tudi v najplitvejših zalivih. Dolžina trupa znaša 12 m, dolžina čez vse pa je še za 45 cm daljša. V plovilo je mogoče vgraditi motor do 280 KM, rezervoarja za vodo in gorivo pa imata 300 l prostornine, kar bo zadostovalo za daljša križarjenja. Več podatkov je na razpolago pri zastopniku, podjetju As Boats iz Frama.
www.as-boats.si