Ranieri International – novosti za leto 2020

Ranieri International – novosti za leto 2020

Val 242

Ranieri International, izdelovalec plovil iz kalabrijskega mesteca Soverato, bo tudi v prihajajočem letu ponudil atraktivne novosti, tokrat iz programa gumenjakov Cayman. Svoje nove modele to jesen predstavlja na svetovno znanih sejmih v Genovi in Cannesu.
Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring je dolg 8,6 in širok 3,2 metra, s čimer se novinec uvršča med modela Cayman Sport Touring 26 in Cayman Sport Touring 28. Plovilo ima jedilnico z umivalnikom in kuhalno ploščo. Sprednja sončna ploščad je prostorna in izdelana tako, da po potrebi pokrije celoten prednji del. Zadnji del je z udobnimi sedeži oblikovan v obliki črke U in ponuja možnost montaže sestavljive mizice. Gumenjak nudi ogromno prostora za skladiščenje in omogoča, da se lahko na daljšo vožnjo z njim odpravi vse do 20 potnikov. Tubusi s premerom 65 cm zagotavljajo gumenjaku odlično stabilnost. Tako kot drugi modeli serije Ranieri je tudi Cayman 27.0 Sport Touring opremljen s sistemom HIS (Hull Innovative System), čoln ima lahko dva motorja s skupno močjo 500 KM.

Ranieri Cayman 35.0 Executive je atraktiven gumenjak z dolžino 11 in širino 3,80 metra. Prostorno in elegantno plovilo lahko poganjata dva motorja s skupno 900 konjskimi močmi. Notranjost tega plovila vključuje dvojno kabino in štiri ležišča. V sprednjem delu je udoben tridelni osrednji naslonski sedež z vgrajenimi zvočniki in stereo sistemom. Premec se nadaljuje z ogromno sončno ploščadjo. Krmilna konzola je razkošna in ponuja ogromno prostora. Od atraktivnega in modernega črnega loka se proti zadnjemu delu oblikuje značilna klop v obliki črke U. Podobno kot Cayman 27.0 Sport Touring tudi 35.0 Executive ponuja možnost vgradnje zložljive mizice. Potnikom je na voljo še jedilnica, ki ponuja plinski štedilnik z dvema gorilnikoma, korito s pipo iz nerjavečega jekla in pripravljen prostor za hladilnik. Premer Orca-Panel tubusov znaša 65 cm in se loči na 8 prekatov. Plovilo lahko maksimalno sprejme 24 potnikov. Cayman 35.0 Executive je zasnovan s HIS tehnologijo (Hull Innovative System), opremljen je s t. i. »Active Suspension System«, ki skrbi za zmanjšan vpliv hrupa iz okolice.
www.moto-nautika.com