Raj v Sredozemlju: Martinis Marchi

Raj v Sredozemlju: Martinis Marchi

Martinis Marchi je popoln hotel za tiste, ki iščejo prenočišče in želijo pobegniti od prenatrpanih otokov.

Heritage hotel Martinis Marchi z restavracijo in zasebno marino se nahaja v majhnem slikovitem mestecu Maslinica na otoku Šolti. To luksuzno letovišče, ki je poiskalo svoj dom v čudovitem starem gradu, ponuja namestitev po želji in sodobno udobje.

Zgodovina gradu se začne v začetku 18. stoletja, leta 1703, ko so bratje Ivan Petar, Juraj in Ivan Marchi zgradili kamnito kapelo in grad kot zadnjo obrambno črto proti napadom piratov, ki so zavzemali neobljudene zalive zahodne Šolte. Danes je zgodovinski družinski dom spremenjen v butični hotel s sedmimi sobami in s pogledom na spečo in s soncem obsijano pristanišče Maslinica.

Ta 300 let star grad ni zanimiv le zaradi svoje razkošne notranjosti, pač pa tudi zaradi naravnega sredozemskega rastja. Čudovit vrt, poln sredozemskih rastlin, nato pa večerja na terasi restavracije s pogledom na morje vas popeljeta v čase, kot je Sredozemlje nekoč bilo.

Bogata zgodovina in luksuz se čutita po vsej notranjosti. Kamena in lesena konstrukcija v kombinaciji s klasičnim, elegantnim pohištvom in umetnostjo je značilna za celotno notranjost gradu. Velika vinska klet in kongresna dvorana sta odlična izbira, če želite prirejati srečanja, slovesnosti, zasebne dogodke ali večerjo.

Sedem prostornih sob je mogoče najeti posamezno, lahko pa najamete celotno vilo samo zase. Zasebni privez za jahte je na voljo neposredno pred hotelom za goste, ki prihajajo po morju. Osvetljen heliport pozdravlja goste, ki priletijo z zasebnim prevozom.

Klimatizirani apartmaji so poimenovani po znanih ljudeh, ki so povezani z zgodovino gradu. Sobe so prostorne in udobne, s kopalnico, stilnim pohištvom in sodobno tehnologijo.

V gradu se nahaja tudi a la carte restavracija klasične mediteranske kuhinje, sprostitven dnevni prostor s TV kotičkom in glasbena soba s klavirjem. Zunaj lahko gostje uživajo v zasebnosti in miru na čudovitem zasebnem dvorišču, vrtu in terasi za sončenje.

Martinis Marchi je odlična izbira za vsakogar, ki išče intimen vendar eleganten obmorski kraj. Je odlično mesto za posebne priložnosti, poslovna srečanja, magične poroke ali samo za en dan, ki se ga bomo vedno spominjali.

www.martinis-marchi.com