PYI by Jack Šurija – z zastopnikom v Sloveniji

PYI by Jack Šurija – z zastopnikom v Sloveniji

Val 255

Uveljavljen in specializiran zastopnik Premium Yacht Insurance – YACHT POOL d.o.o. nudi po novem zavarovanja plovil tudi v slovenskem jeziku in z zastopnikom v Sloveniji. S tem se želi še bolj približati zvestim slovenskim strankam in partnerjem.
Ob sklenitvi kaska zavarovanja za plovila za osebno rabo v letu 2021 vam podjetje PYI podarja asistenco na morju EMERGENSEA Standard paket, s katero lahko brezplačno poskrbite za vaše osnovne varnostne potrebe, kot so preprosto manjše nasedanje, vleka do 10 Nm, pomoč pri vplutju, dostava rezervnega dela, prevoz ene osebe idr.
Pri njih lahko opravite tudi obvezno zavarovanje plovil s slovensko zastavo, s tem so vam olajšali vsakoletno podaljšanje zavarovanja in poskrbeli za pravilno zavarovanje. Za vsakega pripeljanega prijatelja, ki na novo sklene kasko zavarovalno polico, vam PYI podarja reklamno majico.
Za ponudbo zavarovanj kontaktirajte slovenskega zastopnika na e-mail naslov: slovenija@yacht-pool.hr ali na telefonsko številko: 031 844 253 (Ladi Živič).