Priloga – Hanse Yachts in čarter menedžment 2022

Priloga – Hanse Yachts in čarter menedžment 2022

Val 256
AVTOR Blaž Hočevar
FOTO Arhiv Hanse Yachts

Čarter menedžment bo prava odločitev za vse, ki si želite svoje nove jadrnice Hanse, a ste pred nakupom v dvomih zaradi cene, poplačila leasing obrokov, neizogibnih stroškov servisnega vzdrževanja in drage marine.

Oddajanje vaše jadrnice Hanse v najem v času, ko je ne potrebujete zase, bo razbremenilo stroške rednega vzdrževanja jadrnice in stroške marine. Za piko na i pa ste lahko ob koncu sezone deležni tudi prihodka iz naslova najemov.

Ob nakupu nove Hanse vam bomo svetovali pri vsem od izbire pravega modela jadrnice med 9 in 20 metri dolžine do izbire čarter partnerja, ki bo skrbel za vašo jadrnico. Z mrežo Hanse partnerjev vzdolž jadranske obale, predvsem pa glede na vaše želje in potrebe, bomo skupaj izbrali najprimernejšo lokacijo in čarter podjetje, ki bo upravljalo z vašo novo jadrnico. Lahko izbirate med marinami od Izole do Dubrovnika. Izbrana čarter podjetja so naši dolgoletni partnerji, ki so s svojo prisotnostjo na Jadranu vodilna podjetja v tej industriji v svojih regijah…

Več si lahko preberete v reviji Val navtika, št. 256.