Pričakajte sezono 2018 v Marini Novi

Pričakajte sezono 2018 v Marini Novi

NOVA NAVTIČNA DESTINACIJA SEVERNEGA JADRANA

PRISKRBITE SI VAŠ PRIVEZ PRAVOČASNO

Marina Novi se nahaja v neposredni bližini mestnega pristanišča Novi Vinodolski in s svojim vrhunskim dizajnom ter najnovejšimi tehnološkimi rešitvami postavlja nove standarde navtičnega življenja.

Idealna izhodiščna točka za lastnike plovil, ki se nahaja na stičišču severne hrvaške obale in Kvarnerja, z obilico atrakcij, naravnih in kulturnih znamenitosti, vključno s 100 km razčlenjene obalne črte. Štirje veliki in mnogi manjši otoki ter izredno privlačne lokacije nudijo bogato paleto različnih dogodkov – od številnih regat do kulturnih manifestacij skozi celo leto.

Akvatorij, kamor se vsekakor izkušeni navtiki radi vračajo, tisti novi pa ga izberejo kot začetno plovno pot, omejen z obalami Cresa, Krka, Raba, Paga, Oliba, Silbe, Ilovika in Lošinja s številnimi zalivi ter naravnimi sidrišči. Prav zaradi tega Marina Novi postaja premium destinacija za vse morske navdušence.

Je navtična destinacija, ki se nahaja v srcu Evrope oddaljena vsega 6 ur vožnje do Münchena, Dunaja, Milana, Budimpešte. V krogu 170 km se nahaja 5 mednarodnih letališč (Reka, Pulj, Zagreb, Ljubljana, Trst), marina pa je odlično povezana z magistralnimi cestami s celotno Evropo.

Marina Novi je zgrajena po najvišjih standardih ter svojim uporabnikom nudi storitve visokega ranga, posebej ko gre za varnost in kvaliteto. Razpolaga z 204 privezi v morju za plovila dolžine do 18 m zaščitenima z dvema valobranoma ter s privezi na kopnem. Na zunanji strani sekundarnega valobrana je možen privez plovil dolžine do 40 m.

Z video nadzorom izvajamo nadziranje in spremljanje celotnega področja marine, s „Proactive boat care“ sistemom pa se dodatno nadzira in spremlja stanje varnosti plovila, s tedenskim poročanjem lastnikom plovil. Z vsakodnevnim obhodom privezov se vodi elektronska evidenca o stanju plovila, poročila pa se po elektronski poti pošiljajo na naslove strank.

Ostala ponudba marine

 • Storitev „40 T travel lifta“ v sklopu lastnega servisno tehničnega centra… za dviganje in spuščanje plovila
 • servisne storitve
 • Sanitarije (ženske, moške, družinske in za osebe s posebnimi potrebami)
 • Parkirišča
 • Luksuzno opremljeni apartmaji
 • Restavracija
 • Snack bar
 • Bazen s sončno teraso
 • Navtična trgovina
 • Pralnica
 • Storitev najemanja plovil
 • Storitev čiščenja plovil
 • Brezžična WLAN povezava.
  V neposredni bližini se nahaja bencinski servis in supermarket.

Oddaljenost:

Ljubljana     150 km

Beljak   240 km

Budimpešta   500 km

Milano   520 km

Dunaj     530 km

München   550 km

Letališče Reka     25 km

Letališče Pula   145 km

Letališče Trst   150 km

Letališče Zagreb   180 km

Letališče Ljubljana 174 km

V BLIŽINI

Marina Novi je obdana z atraktivnimi in raznolikimi lokacijami: – le nekaj NM oddaljen je sosedni otok Krk, ostali otoki pa so oddaljeni: Goli 18 NM; Rab 21 NM; Cres 28 NM; Pag 30 NM; Lošinj 43 NM – nacionalni park NP Kornati –  77 NM

Ko prihajamo z morske strani, Marino Novi lahko prepoznamo po atraktivni stavbi marine, ki se nahaja pod zvonikom cerkve Sv. Filipa in Jakoba, znamenitega motiva mesta Novi Vinodolski.

Kontakti:

VHF – 17 kanal

Tel.: +385 51 569 180