Pretvornik Panoptix PS51

Pretvornik Panoptix PS51

Val219

 

Z novim pretvornikom za namestitev skozi trup plovila Panoptix, ki ima več žarkov in vrhunski sonar za pregledovanje območja pred plovilom FrontVü, se lažje izognete temu, da bi nasedli, saj lahko v resničnem času prikazujete dno pred plovilom na navtičnem ploterju. Vključuje tudi sonar LiveVü Forward, ki omogoča opazovanje rib in celo potapljačev, ki plavajo pod plovilom ali pred njim, v resničnem času na razdalji do 30 m (100 ft) pred plovilom.

Sonar Panoptix FrontVü prikazuje dno do 90 m (300 ft) pred plovilom (pri 8- do 10-kratni trenutni globini) in pošilja skoraj takojšnje povratne informacije, s čimer pridobite daljši odzivni čas. Tako lahko samozavestno krmarite po nepoznanih vodah, saj je pretvornik Panoptix FrontVü opremljen s sonarjem z ozkim žarkom za pregledovanje območja pred plovilom (20⁰). Osredotočite se na dno pred plovilom in se ne obremenjujete s stranskimi prikazi. Poleg tega ima pretvornik tudi tipalo sistema za stabilizacijo gibanja AHRS, ki jasno prikazuje območje pred plovilom tudi v zahtevnejših vremenskih razmerah. Vse slikovne podatke sonarja za pregledovanje območja pred plovilom FrontVü lahko enostavno delite z drugimi navtičnimi ploterji v omrežju Garmin Marine.

Pretvornik Panoptix PS51-TH ima 50,88 mm dolg (2-palčni) nosilec iz nerjavnega jekla za namestitev skozi trup plovila. Prikazuje podatke o temperaturi in globini ter je združljiv z vsemi Garminovimi navtičnimi ploterji, ki podpirajo pretvornik Panoptix. www.garmin.com