Prenovljena Alfa Romeo Giulia in Stelvio: ustvarjena za najbolj zahtevne voznike

Prenovljena Alfa Romeo Giulia in Stelvio: ustvarjena za najbolj zahtevne voznike

Val 251

Alfa Romeo, legendarna znamka, ki letos obeležuje jubilejnih 110 let, predstavlja simbol nenehne tehnične evolucije in užitka v vožnji. Znamka, ki še danes ohranja svojo izvirnost in emocije, nadgrajuje dediščino iz preteklosti. Osnova vrhunske dinamične vožnje, ki jo prinašajo vozila Alfa Romeo, je umetnost uravnoteženosti ter razmerja med močjo in težo vozila. Zahvaljujoč neverjetni zmogljivosti in brezčasni lepoti so se v znamko zaljubile cele generacije. Vozniki so za volanom vsakega dosedanjega avtomobila Alfa Romeo vedno lahko izkusili le najboljšo tehnologijo, povezano z neprecenljivo tehnološko dediščino, in neprekosljivo, vznemirljivo vozno izkušnjo. Vozniki Giulie in Stelvia ne sklepajo kompromisov in v središče vsega vedno postavljajo strast.

Prenovljena modela znamke Alfa Romeo združujeta oblikovanje, moč in inovacije, vse zahvaljujoč naboru patentiranih tehnologij in uporabi lahkih materialov za edinstveno in nezgrešljivo vožnjo. Sistema Q2 (pogon na zadnji kolesi) ali Q4 (štirikolesni pogon) in integriran zavorni sistem (IBS) se sproti prilagajata s pomočjo sistema Alfa™ CDC (Chassis Domain Control).

V dobi tehnologije sta modela Giulia in Stelvio pravo ravnovesje med strastjo vožnje z rokami na volanu in najsodobnejšimi sistemi za samodejno vožnjo uspela najti z drugo stopnjo avtonomne vožnje. Modela sta zdaj opremljena s sistemi, ki inteligentno spremljajo okolico vozila, ne da bi to vplivalo na užitek v vožnji.

Preprosto in intuitivno pa je preoblikovan tudi nov informacijsko-razvedrilni sistem, opremljen z 8,8-palčnim zaslonom na dotik. Aplikacije in pripomočke sedaj lahko razporedite z nekaj preprostimi dotiki. Velik zaslon na dotik je izboljšan v vseh pogledih ter omogoča preprost prikaz zemljevidov, stikov in zmogljivosti vozila.

Tako Giulia, ki je na voljo že za 290 EUR/mesec, kot tudi Stelvio za 390 EUR/mesec imata v serijski opremi vključeno storitev Alfa Romeo 5 Plus za 5 brezskrbnih let. Alfa Romeo 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Alfa Romeo, saj priča o zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Več o ponudbi si lahko preberete na www.alfaromeo.si.

Alfa Romeo Giulia in Stelvio sta odlična in udobna sopotnika pri vsakodnevnih vožnjah, s tem pa ne izgubljata svoje ekskluzivnosti. Sedite za volan Giulie ali Stelvia in občutite neprimerljiv užitek v vožnji; le tako boste razumeli, zakaj znamki že desetletja pravijo »Cuore sportivo« – športno srce.