Premium Yacht Insurance by Jack Šurija – po novem s poslovalnico v Sloveniji

Premium Yacht Insurance by Jack Šurija – po novem s poslovalnico v Sloveniji

Val 254

Zavarovanje plovila, prilagojeno lastnikovi uporabi, ter hiter odzivni čas z nasveti in odpravo škode, ko to najbolj potrebujete, je nuja in zaveza podjetja Yacht-Pool, ki je specializirano za pomorska zavarovanja in dejavnosti v navtiki. Sicer hrvaško podjetje je pred nedavnim odprlo svojo poslovalnico s slovensko govorečim agentom v Ljubljani in Portorožu. Na podlagi 25-letnih izkušenj z zavarovanjem plovil, ki vključujejo preko 700 zadovoljnih slovenskih zavarovancev, vam svetujejo na način, da prihranite denar in zavarujete vsa predvidena tveganja ter si s tem zagotovite varno uporabo plovila, miren dopust, pomoč ob težavah ter nenazadnje finančno varnost.
V letu 2021 vam ob sklenitvi kaska v času trajanja zavarovanja podarjajo EMERGENSEA Standardni Paket asistence na morju. Njihovo specializirano zavarovanje je namenjeno vsem lastnikom plovil, ki so v osebni ali gospodarski uporabi (čarterju), obsega pa naslednja zavarovanja:

  • obvezno zavarovanje plovil,
  • zavarovanje odgovornosti proti tretjim osebam,
  • kasko zavarovanje plovil in opreme,
  • zavarovanje motornega pogona,
  • nezgodno zavarovanje,
  • skipersko zavarovanje,
  • zavarovanje prihodka iz čarterja,
  • zavarovanje depozita za najem plovila, idr.

Še posebej pomembno je zavarovanje plovil, ki se oddajajo v čarterju, saj mora zavarovanje pokriti uporabo plovila v gospodarski namen ter s tem povečano finančno in drugo škodno tveganje.

Zavarovanje izpada dohodka iz že vplačanih najemov zaradi zavarovanih škodnih dogodkov, zavarovanja motornega pogona, zavarovanja čarter plovila s stalnim skiperjem, zavarovanja kraje plovila, pravne varnosti, možnosti zavarovanja čarterskih varnostnih depozitov in še mnogo drugih namenskih zavarovanj je na voljo za prilagoditev ponudbe zavarovanja vašim resničnim potrebam.

Zastopniki, škodni oddelek ter cenilci so vam vedno na voljo za učinkovito reševanje vaših škodnih zahtevkov ali pa samo za nasvet.

Za ponudbo zavarovanja kontaktirajte slovenskega zastopnika na e-mail naslov: slovenija@yacht-pool.hr ali na telefonsko številko: 031/844-253 (Ladi Živič).