Premierno v Sloveniji: novi Beneteau antares 8 OB

Premierno v Sloveniji: novi Beneteau antares 8 OB

Val216

Novi antares 8 OB  je idealno plovilo za nekajdnevno družinsko križarjenje. To plovilo oznanja novo generacijo serije antares, s katero ima tovarna Beneteau že 40-letne izkušnje. Bogato opremljeno in premišljeno oblikovano bivalno plovilo preseneča s svojo prostornostjo, udobnostjo in varnostjo.

Čisto nanovo oblikovani trup v obliki tulipana reže valove mehko in udobno, še vedno pa zagotavlja stabilnost. Do salona dostopamo skozi dvojna drsna steklena vrata. Sovoznikov sedež je mogoče obrniti v smeri plovbe ali proti krmi. Miza se spusti, s pomočjo blazin pa nastane dodatno ležišče za dve osebi. Krmarski sedež se preklopi in poveča kuhinjsko površino, kjer se nahaja umivalnik, možnosti pa sta tudi plinski štedilnik in hladilnik. Salonska okna so steklena in ponujajo panoramski pogled v vse smeri.

V podpalubju je kabina z dvojno posteljo, veliko odlagalnimi prostori in stropnim oknom. Ločena kopalnica je opremljena z umivalnikom, možno pa je izbrati kemično ali mornarsko stranišče. Kokpit je velik in ponuja možnost postavitve mize, lahko pa se s pomočjo blazine spremeni v veliko sončno ploščad.

Več podatkov in možnost ogleda v razstavnem prostoru je na razpolago pri uvozniku, podjetju AS BOATS d.o.o iz Frama.
www.as-boats.si