Premierno na Biograd Boat Showu: Bivalna plovila 3maran

Premierno na Biograd Boat Showu: Bivalna plovila 3maran

Na sejmu v Biogradu na Moru se bo to jesen predstavilo še eno slovensko podjetje, in sicer 3maran d.o.o.
Izdelovalec bivalnih plovil iz Brežic bo na Biograd Boat Showu nastopil premierno, s tem pa tudi uradno vstopil na hrvaški trg. Obiskovalci sejma se bodo imeli priložnost na lastne oči prepričati, da plavajoče počitniške hišice dejansko pričarajo tisto, čemur so namenjene: komfortno bivanjsko idilo, ki na vodni gladini mirno počiva v sozvočju s soncem in naravo. In zanjo navtične veščine niti potrebne niso!

Bivalna plovila, vsa zgrajena v dveh nadstropjih, so na voljo v dveh različnih modelih. Model 3maran 11 je dolg 11 in širok 4 metre, ponuja pa tri možne različice razporeditve prostorov, medtem ko lastniki modela 3maran 9 uživajo v moderno opremljenem, 8,7 metrov dolgem in 3,4 metrov širokem ambientu. Vse polnijo do popolnosti opremljeni, moderno oblikovani bivanjski prostori: kuhinja, dnevni prostor, jedilnica, spalnica in kopalnica.
Odločitev o barvni kombinaciji pohištva in tekstila je prepuščena kupcu, v njegovi domeni je tudi odločitev o barvi in tipu fasade, barvi tende na terasi ter dodatnih opcijah, ki bodo že na daleč prepoznavni znak njegovega 3marana. V pritličju dve manjši terasi (na vsaki strani bivalnega plovila) ter velik odprt prostor nad bivalnim delom ne služijo le razgledu, temveč prepustijo odločitve o njihovi namembnosti lastnikovi domišljiji. Proizvajalec nam podaja le nekaj namigov: sončenje, razvajanje v jacuzziju, obedi pod zvezdami.
Ob vsem tem ne gre pozabiti, da se, zjutraj, ko lastnik odpre vrata, pred njim dobesedno odpre morje možnosti, kako preživeti popoln dan. Za začetek vas 3maran d.o.o. vabi, da jih obiščite na BBS!

3maran, d.o.o.
Cesta svobode 33
SI-8250 Brežice
SLOVENIJA
www.3maran.eu
M: +386(0)31 239 333
E: darko.valencak@3maran.eu