Potrebujete očesni pregled? Obrnite se na Moj optik

Potrebujete očesni pregled? Obrnite se na Moj optik

18919053 - family of four wearing eyeglasses

Potrebujete očesni pregled pa bi se radi izognili dolgim čakalnim vrstam? Si želite kakovostnega pregleda oči, za katerega si vzamejo čas in za katerega nudijo jamstvo na izmerjeno dioptrijo? Potem je optika Moj optik pravi naslov za vas!

Preglede vida opravljajo vsak četrtek v dopoldanskem času med 8. in 12. uro. Čakalnih vrst nimajo, na vrsti ste lahko že v istem tednu. Preglede vida za očala in kontaktne leče opravlja mednarodno priznan optometrist. Ob vsakem pregledu se poleg točne meritve dioptrije za daljavo in bližino opravi tudi pregled očesnega ozadja in meritev očesnega pritiska.

V optiki Moj optik vam na meritve dioptrije in izdelavo očal nudijo jamstvo. Odlično opravljen pregled in brezhibno izdelana očala so osnova njihovega dela. Zavedajo se, da je vsak posameznik drugačen in individualen, zato je osebna obravnava pri njih ključnega pomena. Veliko pozornosti namenjajo dobremu osebnemu stiku s strankami. Pregledi so daljši, saj smatrajo, da le tako lahko resnično slišijo posameznika, prepoznajo njegove potrebe in mu pomagajo pri izboljšanju vida. Opravljajo tudi preglede vida za otroke od treh let naprej.

Svoj termin za pregled lahko rezervirate po telefonu na št. 031 687 565 ali pa izpolnite obrazec na njihovi spletni strani!

www.mojoptik.si