Postanite koristni član posadke s ŠOLO JADRANJA PORTA

Postanite koristni član posadke s ŠOLO JADRANJA PORTA

Val219

 

 

Če želite biti na poletnem jadranju več kot samo nedejavni sopotnik in pri tem še bolj uživati, je zdaj pravi čas, da pridobite nekaj koristnega znanja.

Pri Šoli jadranja Porta organizirajo v juniju dve stopnji intenzivnih tečajev jadranja in pomorskih veščin, kjer boste s teorijo in predvsem z veliko praktičnih vaj postali zanesljivejši član posadke:

– začetni tečaj Spoznavanje jadranja je primeren za vse začetnike. Na tem tečaju se boste srečali z jadrnico in njeno opremo ter spoznali osnove jadranja;

– nadaljevalni tečaj Član posadke je primeren za vse, ki imate za seboj začetni tečaj ali pa ste si nekaj izkušenj že pridobili na jadranjih s prijatelji ali družino. Na tem tečaju boste dobro spoznali in osvojili osnove jadranja ter pomorskih veščin in boste tako postali koristen samostojni član posadke na vseh položajih.

Začetni tečaj se bo odvijal 3.–4. junija, nadaljevalni pa 22.–25. junija. Ob zadostnem povpraševanju se bodo razpisali še dodatni roki. Več podatkov na telefonski številki 040 80 62 62, po e-pošti info@porta.si in na spletni strani www.porta.si.