Poskrbljeno za vse – Higanasboats čarter

Poskrbljeno za vse – Higanasboats čarter

V kolikor ste se odločili, da boste letos preživeli počitnice na motornem čolnu v odkrivanju osamljenih plaž, posutih z belimi kamenčki in obdanih s turkizno modro vodo, ali pa se boste lotili raziskovanja kakšnega od tisočih otokov, ki so raztreseni ob hrvaški obali, vam pri podjetju HiganasBoats nudijo več kot samo čoln.
V čarter floti boste našli family cruiser leidi 660, ki ga krasi prvovrstna izdelava, premišljena razporeditev prostora in odlične plovne lastnosti.Čolni so opremljeni z izvenkrmnim motorjem 150 KM. Plovilo ima še premčni potisnik, sidro z električnim vitlom, WC, kuhinjo, tuš na krmni ploščadi, hladilnik, navigacijski ploter s fishfinderjem, Bluetooth radio, VHF postajo, wi-fi 10 GB/dan … Dobrote, ki krasijo čoln, bi lahko naštevali še dolgo. Prostor na krmi in salon se ob popolnoma odprtih vratih združita v eno. Leidi 660 ima tri ležišča, za dnevne izlete pa nudi udobje petim odraslim osebam.
Moto podjetja je, da mora gost s seboj prinesti tako rekoč le toaletno torbico in kopalke, za vse ostalo poskrbijo pri njih: velika in mala brisača na osebo, posteljnina, vreče za smeti, toaletni papir, kljukice za perilo, krpe za pomivanje posode, detergent, sol, olje, kis. Vse to goste že čaka na plovilu v primernih embalažah. Kuhinja je seveda polno opremljena tudi s kuhinjsko posodo. V kolikor so vam vzbudili radovednost, so vam na voljo preko njihove spletne strani www.higanasboats.com, kjer omogočajo spletne rezervacije. Če ima gost kakšna vprašanja ali nestandardne želje, se z veseljem odzovejo na info@higanas.com.