Posezonska akcija gumenjakov Grand že za 30 EUR na mesec!

Posezonska akcija gumenjakov Grand že za 30 EUR na mesec!

Poletje se je za letos poslovilo, zato imamo nekateri v mislih že nove načrte in ideje za sezono 2017. Tako kaže tudi v podjetju in ladjedelnici Grand, ki že prizadevno predstavlja novosti ter pripravlja popolnoma nova presenečenja. Uspešno sezono pa zaključujejo tudi slovenski zastopniki za Grand – podjetje Moto-Nautika, ki se lahko pohvali z največjim prodajno-servisnim salonom plovil na Štajerskem. Ne zamudite priložnosti za ugodnejši nakup in izkoristite 15-% popust za nakup gumenjakov RiB s trdim dnom in 12-% popust za nakup zložljivih gumenjakov.

Zakaj izbrati napihljiv čoln?
Glavna prednost vsakega napihljivega gumenjaka je napihljiva plovna tuba. Najpomembnejši del vsakega napihljivega čolna je dodatna vrednost: čoln postane dvakrat širši, kar še poveča stabilnost. Čoln ima tubuse iz več komor, kar mu omogoča odlično plovnost. Zagotavlja neverjetno varnost, nosilnost in zmogljivost potnikov. Glavni materiali trupa so lahki in spremenljivi. Čoln je zaradi tega lahek, prenosen in enostaven za shranjevanje ter prevažanje.
Če še niste popolnoma prepričani, kateri čoln bi bil za vas najprimernejši, pa se oglasite v salonu Moto-Nautike v Miklavžu pri Mariboru. Tu vam bo prijazno in strokovno osebje z veseljem predstavilo izdelke iz zaloge ter pomagalo pri odločitvi. www.grandboats.si.