Posebna ponudba za sezono 2018: Beneteau Gran Turismo 40

Posebna ponudba za sezono 2018: Beneteau Gran Turismo 40

Slovenski zastopnik za plovila Beneteau, Atal Nautika d. o. o., vstopa v sezono 2018 s plovilom Beneteau Gran Turismo 40.
Novo plovilo dolžine 12,70 m in širine 3,85 m ne skriva ambicij po prepoznavnosti in izstopanju pri morskih križarjenjih. Bogati ga prefinjena in praktična oblikovalska zasnova; ta prihaja iz poznanega design studia Novulari in Lenard. GT 40 se ponaša še s premišljeno in ekskluzivno notranjo ureditvijo; plovilo v podpalubju ponuja prostoren salon s kuhinjo in možnostjo dodatnega ležišča. Plovilo prostorsko premore dve veliki kabini, za lastnika v premcu (velika panoramska okna in veliko prostorov za odlaganje) in goste v zadnjem delu plovila (lahko ločeni ležišči ali zakonska postelja). Toaletni prostor je prostoren (ločen umivalno-toaletni in tuš del). Prostorna in uporabna sta tudi kokpit in premec; velika multifunkcijska sedežna garnitura v kokpitu se lahko pretvori v ležišče za sončenje. Komandni del je nameščen sredinsko, kokpit pa ponuja zunanjo, letno kuhinjo s kuhalnikom, grilom in hladilnikom. Velika električna panoramska streha na odpiranje poskrbi za predajanje sončnim žarkom ter dobro ventilacijo kokpit prostora. Velika blazina za sončenje na premcu in opcijska potopna kopalna ploščad sta le še dodatek k popolni uporabnosti plovila.
Več informacij o novem modelu Beneteau Gran Turismo 40, posebnih nakupnih pogojih za sezono 2018 ter ostalih modelih ladjedelnice Beneteau lahko dobite pri: ATAL Nautika d. o. o. , Bukovžlak 65 d, Celje, tel.: + 386 (0)3 492 40 00, gsm: + 386 (0)51 395 222, e-mail: info@atal.si.
www.atal.si