Posebna pomladna ponudba

Posebna pomladna ponudba

DNA d. o. o.

Tako kot vsaka pomlad bo tudi letošnja polna vzdrževalnih in servisnih del na jadrnicah. Pomlad je tudi čas, ko večina lastnikov svoji barki privošči kakšno izboljšavo ali kakšen »priboljšek«. Tako so pri podjetju DNA pripravili posebno pomladno ponudbo, ki ob zgodnjem naročilu zagotavlja ugodnejše cene Gori propelerjev, Jefa nadomestnih ležajev za krmila in krmilne mehanizme, ugodne cene hidro generatorjev Watt & Sea in Nomen zložljivih priveznih bitev.
Propelerji Gori so znani po svoji učinkovitosti, minimalnem uporu med jadranjem in vrhunski kakovosti. V DNA vsem kupcem brezplačno svetujejo pri izbiri ustreznih dimenzij propelerja in s tem poskrbijo za njihovo zadovoljstvo.
Jefa je vodilno podjetje na področju ležajev za krmila in krmilne mehanizme za jadrnice do 100 čevljev. Razvili so tudi nadomestne ležaje za vse vrste ležajev drugih proizvajalcev, te pa je sedaj mogoče dobiti v vrhunski kakovosti po sprejemljivih cenah.
Hidro generatorji Watt & Sea so v zadnjih letih postali nepogrešljiva izbira vseh, ki se odpravljajo na daljša potovanja, saj ob minimalnem uporu proizvajajo kar 600 W moči pri sedmih vozlih.
Bitve Nomen s svojo edinstveno zasnovo Nomen-Cleat in Nomen Clip-Cleat ter z izjemno lepim oblikovanjem plovilo še olepšujejo in pripomorejo k njegovi večji uporabnosti, saj med plovbo ne ovirajo rokovanja z vrvmi. Običajno je zamenjava obstoječih bitev z Nomen bitvami preprosta, saj je razmik med pritrdilnimi vijaki enak kot pri večini ostalih bitev.
www.dna.si

Photo-Kit-Amovible