Popestrite si dopust – najem gumenjaka

Popestrite si dopust – najem gumenjaka

Val 240

Ste si na plaži kdaj zaželeli, da bi v svoj dopust vključili tudi gumijasti čoln? Zagotovo bo to prava odločitev za vse, ki uživate v pustolovskem raziskovanju tistih morskih kotičkov, ki so za večino nedostopni, pa tudi za vse, ki imate radi mir ter svobodo.
Počitnice z gumijastim čolnom omogočajo vse to in še več. Podrobnosti pa bodo določile, kakšen gumenjak želite in ali potrebujete izpit za vodenje čolna. Gumenjaki so različno zmogljivi, pomembno je predvsem to, da se odločite, kaj si želite in kako dolge bodo vaše načrtovane poti. Ko si postavite te okvire, boste zagotovo našli čoln, ki bo primeren za vas.

Podjetje Moto-Nautika iz Miklavža na Dravskem polju vam poleg najema gumenjakov nudi tudi možnost izposoje dodatne opreme za vodne vragolije (vodne tube, vodne smuči, wakeboard itd.), ki ne bo poskrbela le za dobro zabavo, ampak bo tudi trening za krepitev mišic! Za tiste, ki niso adrenalinske narave in so raje bližje plaži, pa je na voljo izposoja supa.

V Moto-Nautiki priporočajo pravočasno rezervacijo termina in prevzem gumenjaka na domačih tleh. Zato ne čakajte in si oglejte celotno ponudbo na enem mestu v prodajno servisnem centru Moto- Nautika na www.marine.moto-nautika.com.