Ponovno na Internautici – Moto-Nautika

Ponovno na Internautici – Moto-Nautika

Med 17. in 20. majem 2018 se bodo na posebej urejenem sejemskem prizorišču v Marini Portorož zbrali strokovnjaki in navtični navdušenci, da bi uživali na naši največji razstavi navtike.
Kot že vrsto let zapored, se bo tudi letos kot razstavljavec predstavilo slovensko podjetje Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru.
Tokrat obljubljajo še večji sejemski prostor in nove premierne predstavitve. Moto-Nautika je generalni distributer gumenjakov Grand za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Črno Goro, Makedonijo in Kosovo. Z letom 2015 so svoj program dopolnili s plovili italijanskega proizvajalca Ranieri, s katerimi se uspešno predstavljajo na slovenskem, hrvaškem in srbskem tržišču.
Premierno se bo slovenskemu trgu predstavil model NEXT240SH iz ladjedelnice Ranieri. Ustvarjen za en ali dva motorja, next 240 SH združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen next model, tudi finančno gledano.
Poleg premiere si bo moč ogledati gumenjake in plovila dolžin od 2,10 m do 8,50 m. Svoj razstavni program pa bodo letos dopolnili še z dodatno opremo za vodne športe proizvajalca Jobe. Ne zamudite in obiščite ploščad 1!
www.moto-nautika.com