Poletni raziskovalni tabori 2019

Poletni raziskovalni tabori 2019

AVTOR Morigenos - slovensko društvo za morske sesalce
FOTO Morigenos - Tilen Genov

 

Izkoristite priložnost in spoznajte iz prve roke raziskovanje in ohranjanje delfinov ter morskih želv v slovenskih in okoliških vodah.  Pridružite se društvu Morigenos na letošnjih mednarodnih poletnih raziskovalnih taborih v Piranu in pomagajte popeljati znanost še dlje!

Na raziskovalnem taboru boste spoznali  morske sesalce in ohranjanje morja. Skupaj z Morigenosovo raziskovalno ekipo boste lahko opazovali delfine in želve v njihovem naravnem okolju, spoznali raziskovalne metode ter s terenskim delom in sodelovanjem pri zbiranju podatkov prispevali k dolgoročni zaščiti omenjenih vrst  v severnem Jadranu.

Raziskovalni tabori bodo potekali od 3. junija do 6. septembra 2019Cena desetdnevnega programa je 732€ in 488€ za študente. Cena vključuje DDV, nastanitev in hrano v raziskovalni bazi, terensko delo, predavanja, strokovno svetovanje, usposabljanje ter osnovno nezgodno zavarovanje.

Tekom raziskovalnega tabora boste pridobili boljše razumevanje aktualne problematike varstva morskih sesalcev in morskih ekosistemov, se spoznali z raziskovalnimi metodami, ki se uporabljajo za preučevanje morskih sesalcev v naravi, ter pridobili praktične izkušnje raziskovanja morskih sesalcev na terenu.

Število udeležencev na taboru je omejeno, zato pohitite s prijavami!

www.morigenos.org