Pokal Val Navtika 2010

Pokal Val Navtika 2010

Val 151

S polnimi jadri

Tudi letos bo prva slovenska navtična revija Val navtika v sodelovanju z Jadralnim klubom Izola organizirala regato za pokal Val navtika, ki šteje za Pokal Slovenije 2010.

Regatno polje bo že četrto lepo postavljeno pred marino Izolo, le da smo letos regato razširili na dva dneva, soboto, 28. avgusta, in nedeljo, 29. avgusta 2010. 

>> PDF Brošura

Družabni del se bo vse tri dni odvijal v objektu AMFORA v marini Izola, kjer bo pogostitev jadralcev in VIP povabljencev, svečana podelitev pokalov in bogatih nagrad, druženje z zabavo in salsa plesom. Za nenasitne druženja bo na voljo tudi After party Havana night v Kubanskih ritmih v cocktail baru Moby Dick Izola. 

V soboto bomo organizirali (v marinskem delu, tik ob prizorišču dogajanja) tudi večerno regato medijskih zvezd. Na jadrnicah Seascape se bodo med seboj pomerili tiskani, radijski in televizijski mediji. V posadke bomo vključili tudi znane športnike in slovenske estradnike. 

Veter v laseh pa boste lahko občutili tudi na kopnem, saj vas bodo v marini Izola čakala testna vozila Peugeot Avtohiše Vič. 

Dragi jadralci, veseli bomo, če se boste te dni skupaj z nami in drugimi morskimi navdušenci prepustili morju, vetru, druženju in uživanju na regati. 

>> PDF Brošura

Vabimo vas, da se nam pridružite že v petek zvečer, da ob prijavah na regato skupaj svečano dočakamo otvoritev pokal Val navtika in se posladkamo ob žlahtni kapljici vina Mahnič. 

Od 27. do 29. avgusta bodite z nami in s polnimi jadri zajadrajte v navtični dogodek – pokal Val navtika.

Generalni sponzor

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

>> PDF Brošura