Pogled na vhodna vrata – čutite ponos?

Pogled na vhodna vrata – čutite ponos?

Val 241
Modern Contemporary Homes Best of baby nursery contemporary homes Cch Custom Home Builders

Vsi poznamo to čustveno stanje. Napolni nam pljuča, dvigne brado in nariše nasmeh. Pristen ponos je neskončno daleč od nečimrnosti in nadutosti. Povezan je z našimi dosežki in zaupanjem vase. Ljudje, ki čutijo pristen ponos, verjamejo, da je ključ do uspeha trdo delo. Uspeha ne vidijo kot posledico sreče, naključja ali kot nekaj, kar jim samodejno pripada. Uspeh je prislužen, rezultati pa so samozavest, zaupanje vase in … ponos.

Da vzbudimo ponos, je dovolj le spomin na pretekle uspehe. Zato si uspešni ustvarijo okolje, ki spodbuja te spomine. Dragoceni, mojstrsko izdelani predmeti osupljive lepote jih spominjajo, da so v življenju dosegli veliko.

Jedro tega okolja je dom, prvi stik z domom pa je vhod. Pogled na vhodna vrata jih v trenutku spomni, da prihajajo iz sveta drugih v svoj svet. Prestižni vhodi Pirnar so ustvarjeni za ljudi, ki so v življenju nekaj dosegli. Mojstrska ročna izdelava, svetovno priznane tehnološke inovacije in mednarodno nagrajeno oblikovanje se ob dotiku zlijejo v eno samo čustvo: ponos.