Podjetje Extreme Marine je predstavilo novosti

Podjetje Extreme Marine je predstavilo novosti

Navtični sejem v Zagrebu

Podjetje Extreme Marine iz Ljubljane je na navtičnem sejmu v Zagrebu predstavilo svoj najnovejši program na področju navtike, tj. vgradne dizelske motorje Craftsman Marine z močjo od 16 do 210 KS ter s pripadajočo opremo (vse za vgradnjo motorjev, potisnike, propelerje, osi z opremo, protivibracijske sisteme). Med standardno ponudbo je bil predstavljen tudi program VM Motori iz Italije. Slednji obsega dizelske motorje z močjo od 110 do 350 KS in motorje za komercialna plovila večjih moči (od 250 do 12.000 KS) znamke Mitsubishi Diesel Engines iz Japonske. Prvič je bil predstavljen še program električnih izvenkrmnih motorjev ePropulsion, Spirit 1.0 z močjo 1 kW in vgrajeno baterijo ter Navy 6.0 z močjo 6 kW. Motorje odlikuje zanimiv električni pogon, ki je bil na svetovnem trgu prvič predstavljen v sredini preteklega leta.

Med zanimive novosti za tiste, ki ne želijo, da jih na sidru in med plovbo premetavajo valovi, sodi novi stabilizacijski sistem, ki je primeren za plovila od pet do nekaj sto ton. Novost so tudi desalinizatorji podjetja Schenker z izjemno majhno potrošnjo energije in velikim učinkom priprave sladke vode za pitje.

Vse izdelke si po sejmu lahko ogledate v prodajalni Extreme d. o. o., ki se nahaja na Plemljevi 8 v Ljubljani, več informacij pa dobite tudi na spletni strani www.extreme-slo.com oz. na telefonski številki 015007100.