Podjetje Alfastreet Marine odpira svoja vrata!

Podjetje Alfastreet Marine odpira svoja vrata!

Val online

Alfastreet Marine naslednji konec tedna prireja dneve odprtih vrat podjetja, kjer bo navtičnim navdušencem predstavilo svojo proizvodnjo ter novejša modela čolnov, Energy 18 in Energy 23cs.

Vas navdušuje vse, kar je povezano z morjem, čolni in navtiko nasploh? Ali pa morda ravno iščete svoj sanjski čoln? Potem ste vabljeni, da obiščete podjetje Alfastreet Marine, ki bo celoten naslednji konec tedna odprlo svoja vrata za javnost in obiskovalcem pokazalo aktualna modela čolnov – Energy 18 in Energy 23 ter tudi celotno proizvodnjo. Dogodek bo potekal od petka, 13.6.2014 do nedelje, 15.06.2014 med 09:00 in 18:00 uro na sedežu podjetja na Partizanski 129 v Sežani.

Zaradi kvalitetne izpeljave dogodka in osebne prezentacije plovil vas v podjetju prosijo, da jih predhodno kontaktirate* in si rezervirate svoj termin, tako se vam bodo lahko v celoti posvetili.

Podjetje Alfastreet Marine proizvaja tako rekoč butična plovila, prepoznavna po prefinjenem in brezčasnem dizajnu, narejena iz najkvalitetnejših materialov ter obilico praktičnih rešitev, ki vsakemu lastniku olajšajo vsakdanja opravila ter uporabo. Najaktualnejši modeli čolnov v njihovi ponudbi so trenutno plovila Energy 18, Energy 23c in Energy 23cs, s katerimi utirajo povsem nove smernice v navtičnem segmentu in tako postavljajo nove standarde, ki so nujni za nadaljnji napredek in razširitev ponudbe v tovrstnem razredu plovil. 

Model Energy 18 je v osnovi čoln z električnim pogonom in zasnovan za navtične navdušence, ki uživajo v tihi in umirjeni plovbi. Kljub dolžini 5.4 m pa sprejme do osem potnikov, ki se lahko na njem udobno namestijo in uživajo v stabilni vožnji. Model Energy 23 pa je namenjen vsem tistim, ki si želijo nekoliko več prostornosti in uporabnosti, saj ima za to dimenzijo plovila izredno prostorno kabino ter kokpit in majhno kuhinjo, obenem pa tudi veliko ležalnih površnih. Pri modelu Energy 23cs govorimo o novi dimenziji luksuza, ki se istoveti z odličnimi tehničnimi rešitvami za zagotavljanje varnosti in uporabnosti, praktičnimi in inovativnimi detajli s poudarkom na vrhunski notranji opremi in nadstandardni izgradnji plovila.

Kljub slabim 8 m dolžine ponuja resnično vse, kar boste našli na večjih plovilih.

Več informacij o podjetju in modelih čolnov najdete na www.alfastreet-marine.com