Počitnice na ladijskem apartmaju

Počitnice na ladijskem apartmaju

Novo v ponudbi Marine Punat

Od nekdaj ste želeli preizkusiti, kakšne bi bile počitnice v marini, pa niste bili prepričani, da je dopust na plovilu izbor po vaši meri?
V ponudbi za novo sezono vam ponujajo v Marini Punat za bivanje na odlično opremljenem plavajočem trimaranu, ki je varno privezan ob pomol v marini in priključen na vodovodno in električno omrežje. Plavajoči apartma ponuja popolno udobje klasične apartmajske nastanitve, z dodano posebnostjo, ki jo sicer lahko doživimo le ob bivanju na plovilu.
Stanovanjski prostor je velik 32 m² in je primeren za nastanitev 4–5 odraslih oseb, ali pa za družine s štirimi odraslimi osebami in dvema otrokoma. Na razpolago je dobro opremljena kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kopalnica in dve sobi. Na krovu pa se nahaja velika terasa, ki vabi, da se na njej naužijemo sonca in blagodejnega morskega zraka.
Za raziskovanje bližnjih plaž vam je na razpolago manjši napihljiv čoln z zunanjim motorjem.
Prav tako je gostom ponujen tudi bazen in wellness hotela Kanajt, ki je od marine oddaljen le nekaj sto metrov.

Dnevi savnanja v hotelu Kanajt

Po dolgi zimi tudi samemu sebi privoščite nekaj časa. Pobegnite iz vsakdana, odpočijte si in se napolnite z energijo. Očistite svoje telo v novem spa in wellnesu hotela Kanajt. Poleg štirih vrst savne: finska, bio aromatična, infrardeča in turška kopel, so za sprostitev ponujeni tudi veliki jacuzzi, soba za sproščanje z ogrevanimi klopmi, na razpolago so udobni notranji in zunanji ležalniki.

Rezervacije sprejemajo direktno v hotelu in preko telefona: + 385 (0)51 654 340.

Dnevi šurlic in špargljev

RESTAVRACIJA MARINA

30.3. – 29. 4.Prvi topli pomladanski dnevi nas po dolgi deževni dobi spomnijo na značilen vonj in okus po mladih divjih špargljih. Rahlo grenki se odlično skladajo z različnimi omakami in mesnimi jedmi, medtem ko klasična otoška jed ostaja neizogibna fritaja s šparglji in pršutom.
V ponudbi ostajajo tudi: bogata špargljeva kremna juha, šurlice s šparglji in trdim ovčjim sirom, šurlice s šparglji in kozicami, rib-eye steak tagliata s šparglji in praženim krompirjem, ribji file s kozicami in šparglji in kuhanim krompirjem.
Za desert pa vam ponujajo sladke šurlice s kokosom in belo čokolado.

Obiščite restavracijo Marina v mesecu aprilu, ko bodo za vas pripravljali jedi s šurlicami in šparglji po promocijskih cenah.

Delovni čas restavracije je od 8.00 do 23.00.

Ponovno odprt bistro 9 BOFOR-jev

Že v petek, 23. marca, odpirajo v Marini Punat picerijo – bistro 9 BOFOR-jev.
Delovni čas v prvih pomladanskih dneh je od 8.00 do 22.00.
Poleg izvrstne kave in toplih napitkov pri zajtrku ponujajo tudi manjše tople jedi, burgerje, pice, solate …
Z veseljem vas pričakujejo v novi navtični sezoni!

www.marina-punat.hr