Po brezplačen nasvet k detektivu

Po brezplačen nasvet k detektivu

Vas zanima, če je vaša spletna simpatija resnično iskrena ali le del prevare, ki vas bo stala več tisoč evrov? Sumite, da vam iz podjetja odtekajo podatki? Želite zavarovati svoj dom pred tatovi? Je vaš informacijski sistem dovolj varen pred zunanjimi napadi? Odgovore lahko dobite že ta petek, 21. oktobra, ko bodo slovenski detektivi od 10. do 14. ure nudili brezplačne nasvete in predstavili detektivsko dejavnost. Svoja vrata bo med drugim odprla tudi direktorica Detektivske varnostne agencije Bernarda Škrabar Damnjanović, odgovorila na vaša vprašanja in nudila brezplačne nasvete.

Pro bono dan detektivske dejavnosti letos poteka že četrto leto, nastal pa je z namenom počastitve obletnice ustanovitve Detektivske zbornice Republike Slovenije. Ravno na ta dan, 21. oktobra 1994, so namreč sprejeli statut in znak ter izvolili prvo vodstvo zbornice.

Detektivsko varnostna agencija kot mednarodna preiskovalna agencija z 10-letno tradicijo je med večjimi detektivskimi agencijami pri nas z mednarodnimi priznanji in s prepoznavnostjo. Specializirani so za mednarodne preiskave, spletne preiskave, varno komuniciranje ter preiskovanje drugih negativnih ravnanj v podjetjih, predvsem notranjih tatvin in prevar. Med drugim se ukvarjajo še s poligrafi, z izvajanjem alkotestov, nadzori bolniških dopustov, reševanjem odtekanja informacij iz podjetij, disciplinskimi kršitvami, lažnim prikazovanjem potnih stroškov, iskanjem piscev anonimnih besedil, zbiranjem dokaznega gradiva, iskanjem dolžnikov in preverjanjem njihovega premoženjskega stanja in vročitvami. Edini v Sloveniji imajo poslovne enote po celotni Sloveniji, svoj center in detektivsko intervencijsko ekipo, ki deluje tudi globalno, neprestano, vse dni v letu. Direktorica Detektivsko varnostne agencije je Bernarda Škrabar Damnjanović, detektivka, ki se s tovrstnim delom ukvarja že več kot 16 let in je naslednje leto častna dekanja detektivske šole v Bukarešti.

Več informacij na: http://www.detektiv-dva.si/.