Pluti, odkrivati, živeti – sejem Nautika – Zagreb, 19.–23. 2. 2020

Pluti, odkrivati, živeti – sejem Nautika – Zagreb, 19.–23. 2. 2020

Val 246

Zagrebški velesejem začenja novo poslovno leto v februarju s sejmom navtike, najbolj obiskanim in najbolj poslovnim navtičnim sejmom na Hrvaškem.
V svoji 29. izdaji bo Nautika v osmih polnih paviljonih predstavila več kot 300 razstavljavcev z več kot 280 privlačnimi plovili iz hrvaških ladjedelnic, pa tudi plovila tujih proizvajalcev.

Zanimanje za razstavo iz leta v leto narašča, na sejmu bodo sodelovali skoraj vsi večji domači ladjedelci: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta, …

Nautika je znana po raznoliki navtični ponudbi, zaradi katere je navtični sejem z najbolj popolno ponudbo v primerjavi z drugimi navtičnimi sejmi na Hrvaškem. Sejem je zanimiv za poslovneže in širšo javnost, saj na enem mestu ponuja vse iz bogate ponudbe: od b2b srečanj do zanimivosti za širše občinstvo. Iz spremljevalnega programa naj izpostavljamo le 1. hrvaški potapljaški kongres.

Obiskovalce pričakuje bogat program: promocija novih plovil in navtične opreme na hrvaškem trgu, privlačna razstava navtične fotografije, kot vsako leto se bodo tudi letos obiskovalci lahko veselili dragocenih nagrad.

www.zv.hr