Plovba na dvokolesnikih

Plovba na dvokolesnikih

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil in dodatne opreme. Že vrsto let se na področju Slovenije in Balkana (Hrvaška, BIH, Srbija, Makedonija, Črna gora, Kosovo in Albanija) ukvarja s prodajo in izposojo vrhunskih blagovnih znamk proizvajalca BRP, kjer je moč najti vodne skuterje, jet-gliserje Sea-Doo, izvenkrmne motorje Evinrude, motorne sani Ski – Doo in Lynx, štirikolesnike Can-Am ATV, vozila BRP CAN-AM SIDE by SIDE in vozila Spyder Roadster. Leta 2005 je Ski&Sea postalo še uradni zastopnik ameriških terenskih vozil Hummer za področje Slovenije ter področje bivše Jugoslavije, dve leti za tem pa so medse sprejeli še dve prestižni znamki in sicer Cadillac in Corvette. Leta 2013 so svojemu prodajnemu programu dodali še eno veliko novost – vrhunske napihljive čolne ZODIAC MARINE.
Uspešno podjetje iz Polzele je tudi uvoznik vrhunskih motorjev znamke Husqvarna. Minulo soboto so tako na motocross poligonu v Slovenj Gradcu predstavili paleto motocross novosti za leto 2016.
Na ogled in tudi na preizkušnjo so postavili modele FC450, FC350, FC250 in TC125, katere so lahko temeljito preizkusili aktivni tekmovalci, novinarji in tudi rekreativni vozniki. Nekateri izmed najboljših slovenskih tekmovalcev (Gerčar, Milec, Mulec) so pokazali vse svoje znanje in priredili pravi šov za nemalo gledalcev ob progi. Dokaz, da pri nas primanjkuje tovrstnih dogodkov in da gre za odlično znamko dvokolesnikov, je razvidno iz dejstva, da se je na testiranje motorjev prijavilo več kot 80 rekreativnih voznikov. Uvozniku vse pohvale za organizacijo tovrstnega dogodka!
www.ski-sea.com