Pirnarjeva vhodna vrata za piko na i moderni hiši

Pirnarjeva vhodna vrata za piko na i moderni hiši

Spoznajte vrata, ki so bila še pred desetletjem zgolj znanstvena fantastika. Luksuzni vhodi z dodatkom pametne tehnologije, ki spreminjajo izkušnjo sodobnega bivanja. 

Včasih nekaj nepojmljivega in nenavadnega, danes pa v podjetju Pirnar nekaj povsem običajnega. Prav to so aluminijasta vhodna vrata z luksuznimi dodatki in s pametno tehnologijo. Nekaj, kar je včasih krasilo zgolj najbolj luksuzne hiše na svetu, je danes s podjetjem Pirnar dosegljivo tudi v vašem domu.

Naj vhod predstavi vaš dom v najboljši luči

Vrata imajo za vsako stanovanjsko hišo in njene lastnike prav gotovo velik pomen. Ločijo zunanji svet od domačega notranjega sveta, predstavljajo prvi pozdrav ob prihodu domov in so zadnji stik ob odhodu od doma. Vhodna vrata tudi prva sprejmejo vse obiskovalce in mnogi obiskovalci si lahko že na osnovi vhoda ustvarijo mnenje o lastnikih.

V podjetju Pirnar so mnenja, da si vaš dom zasluži zgolj popolnost. Ne zgolj funkcionalnost, njihovi vhodi ponujajo osupljivo uporabo pametne tehnologije, očarljiv videz in nepozabno uporabniško izkušnjo.

Strokovnjaki v podjetju Pirnar so prav vsakemu kupcu pripravljeni svetovati, kakšen vhod je najboljši za njegov dom. Ko boste obiskali salon, lahko s seboj prinesete fotografijo hiše, na podlagi katere boste prejeli nasvet, ki bo ustrezal vašemu domu. Izdelajo lahko vrata tudi po najbolj neobičajnih in unikatnih zamislih.

Luksuzni alu vhodi za vsak sodobni dom

Alu vhodna vrata imajo ogromno dobrih lastnosti in prednosti. Njihova prednost je predvsem v dolgi življenjski dobi, saj je aluminij izredno trden material, na katerega zunanji vplivi nimajo velikega učinka. Aluminij je tudi izredno nezahteven za vzdrževanje in veliko let ohranja svoj prvotni videz.

Prav tako so alu vrata vse prej kot enolična. Na voljo so v različnih odtenkih, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo različnih materialov. Največkrat se aluminij kombinira s steklom, predvsem v primeru, ko v veži ali predprostoru ni drugega vira svetlobe.

Naj vas nikoli več ne zbudi moteči zvok iz okolice

Pirnarjeva alu vrata so znana tudi po izvrstni zvočni izolaciji. Podjetje je namreč prejemnik nagrade za najbolje izolirana alu vrata na svetu.

Prav tako so vhodna vrata odlično toplotno izolirana, tako da mraz ali vročina nimata vstopa v vaš dom.

Osupljiva, nenavadna, unikatna

Prav takšna je pametna vhodna stena Theatrica, ki se odpira in zapira s pomočjo pametne tehnologije. Je revolucionarna vhodna stena za vse ljubitelje luksuza, udobja in fantastike.

Kamere posnamejo vsakega obiskovalca, ki se približa vratom. Nato s pomočjo fotografij, ki so shranjene v spominu računalnika, obiskovalca spoznajo in mu odprejo vrata. Ko vstopi, se za njim vrata zaprejo in samodejno zaklenejo.

Ponuja tudi možnost blokiranja nezaželenih oseb in ostaja eden izmed najbolj varnih načinov zaklepanja vrat.

Drugi inovativen način zapiranja vrat pa predstavljajo vhodna vrata One Touch, ki jih odprete s pomočjo čitalnika prstnega odtisa. Za odpiranje ne potrebujete nobenega ključa, saj se vrata odprejo zgolj z dotikom prsta. Na videz nevidno potezalo se odpre, ko čitalnik prebere vaš prstni odtis. Po vstopu se vrata samodejno zaklenejo.

To sta le dva izmed najbolj inovativnih Pirnarjevih modelov, ki so tudi večkrat nagrajeni tako doma kot tudi v tujini.

Vrata, ki ste si jih zamislili prav vi

V podjetju Pirnar so še posebej navdušeni, ko lahko izdelajo vrata po zamislih kupca in jim tako dodajo unikatno noto naročnika. Odločite se lahko ne zgolj za unikatne barve, dimenzije ali materiale, temveč tudi lasersko gravirane ploščice z lastnim sporočilom.

Mojstrska ročna izdelava, ki ji ni para

Vsa vhodna vrata Pirnar so mojstrsko ročno izdelana. Pri delu jih vodi misel, da nič ni nemogoče, njihov cilj pa je zgolj popolnost. S svojo trdno disciplino in zagonom so iz malega družinskega podjetja uspeli ustvariti nepremagljivega svetovnega velikana. Prepričani so, da lahko tudi vam pomagajo najti popolna vhodna vrata.

www.pirnar.si