Pirnarjeva vhodna vrata za piko na i moderni hiši

Pirnarjeva vhodna vrata za piko na i moderni hiši

Val 246
AVTOR uredništvo
FOTO arhiv proizvajalca

Vrata imajo za vsako stanovanjsko hišo in njene lastnike velik pomen. Ločijo zunanji svet od domačega notranjega, predstavljajo prvi pozdrav ob prihodu domov in so zadnji stik ob odhodu od doma. Vhodna vrata tudi prva sprejmejo obiskovalce, ki si lahko že na osnovi vhoda ustvarijo mnenje o lastnikih. A kakšna vrata izbrati? »Popolna,« pravijo pri Pirnarju. Zato vsakemu kupcu pomagajo z nasveti kakšen vhod je najboljši za njegov dom.

Luksuzni alu vhodi

Prednosti Pirnarjevih alu vhodov je veliko. Ker je aluminij izredno trden material, na katerega zunanji vplivi nimajo velikega učinka, vrata svoj prvotni videz ohranjajo vrsto let, zato je zanje značilna dolga življenjska doba. Alu vrata iz Pirnarja so znana tudi po izvrstni zvočni izolaciji, podjetje je namreč prejemnik nagrade za najbolje izolirana tovrstna vrata na svetu. Še ena njihova prednost je, da so izredno nezahtevna za vzdrževanje; so tudi odlično toplotno izolirana, mraz in vročina v dom zato nimata vstopa. Govora o enoličnosti ni, alu vhodi so na voljo v različnih odtenkih in v kombinaciji z različnimi materiali.

Pametna vhodna stena Theatrica

Pametna vhodna stena Theatrica, ki je dobila doma in v tujini že vrsto nagrad, se odpira in zapira s pomočjo pametne tehnologije. Kamere posnamejo vsakega obiskovalca, ki se približa vratom, na podlagi računalniških podatkov se vhod odpre le zaželenim osebam, za njimi pa se zapre in samodejno zaklene.

Vhodna vrata One Touch

Še eden izmed Pirnarjevih načinov upravljanja vrat, govora je modelu One Touch, funkcionira na inovativen način: s pomočjo čitalnika prstnega odtisa, brez ključa. Po vstopu se vrata samodejno zaklenejo.

Vrata po strankini zamisli

V Pirnarju lahko izdelajo vrata tudi po najbolj neobičajnih in unikatnih zamislih; v unikatnih barvah, dimenzijah, materialih, z lasersko graviranimi ploščicami z lastnim sporočilom.

Nekaj, kar je včasih krasilo zgolj najbolj luksuzne hiše na svetu, je danes s podjetjem Pirnar lahko dosegljivo tudi v vašem domu!