Pirnar vabi na Teden inovacij in bogatih nagrad 16.-20.9.2019

Pirnar vabi na Teden inovacij in bogatih nagrad 16.-20.9.2019

Kakšen je prvi vtis vašega doma?

Vhodna vrata so tisti element, ki ga najprej opazimo na objektu. Naj bodo to vhodna vrata v hišo ali v stanovanje, dejstvo je, da so vhodna vrata tista, ki bodo ustvarila prvi vtis za vse vaše obiskovalce in tudi mimoidoče. Prestižna ročno izdelana vhodna vrata lahko poskrbijo, da bodo vaši gostje, sosedje in naključni mimoidoči o vas in vašem domu dobili natanko takšen vtis, kot si želite, ne da bi sploh vstopili vanj.

Kakšna vhodna vrata izbrati?

V poplavi ponudnikov vhodnih vrat je izbira vhodnih vrat za hišo zahteven in odgovoren projekt. Vhodna vrata namreč neposredno povezujejo intimo doma z zunanjim svetom. Poleg fasade so ravno vhodna vrata tista, ki najprej pritegnejo poglede. Sodobna vhodna vrata so s svojim dizajnom ravno zato ogledalo vsakega doma.

Funkcionalnost, estetika in pametne tehnologije

Pri izbiri se še vedno osredotočamo na tehnične lastnosti in funkcionalnosti vhodnih vrat. Vhodna vrata morajo biti izolativna, saj neposredno mejijo na zunanji svet, zato so soodgovorna za energetsko učinkovitost objekta, požarno varnost, zvočno izolativnost in nenazadnje tudi za protivlomno zaščito doma. Skrbno moramo pretehtati izbiro vrste materiala, način in natančnost izdelave, nenazadnje pa tudi na okoljsko sprejemljivost surovine. Večina lastnikov se danes odloča med aluminijastimi in lesenimi vrati, ki zagotavljajo najvišjo možno stopnjo kakovosti materialov in izdelave, obenem pa nudijo odlično zvočno in toplotno izolativnost, varnost in maksimalno udobje uporabe. Odločiti pa se moramo tudi glede želenega načina odpiranja oziroma zapiranja in zaklepanja izbranih vhodnih vrat. Slednje bomo namreč počeli vsak dan, tudi večkrat na dan.
Večina sodobnih vhodnih vrat lahko zagotavlja minimalne toplotne izgube, estetika v kombinaciji z udobjem in maksimalno funkcionalnostjo pa je individualna izbira, ki je prepuščena vsakemu posamezniku. Ročno izdelana vhodna vrata za hišo omogočajo uporabniku številne prilagoditve, tako glede splošnega videza kot tudi glede same dimenzije vhodnih vrat, glede izbire materialov in različnih kombinacij sodobnih tehnologij.

Inovacije, ki poenostavijo življenje

Sodobne pametne tehnologije so postale nepogrešljivi del naših življenj, zato so prisotne tudi na področju izdelave vhodnih vrat. Njihov glavni namen je, da nam poenostavijo in olajšajo vsakodnevno uporabo in naredijo vstopanje in izstopanje bolj prijetno. Elektronika zlahka nadomesti klasično, mehansko zaklepanje, kar omogoča uporabniku bolj prijazno, preprosto odklepanje vrat s kartico, pametnim telefonom, kodo ali prstnim odtisom. Kljub nekoliko višji začetni investiciji se takšna vhodna vrata hitro obrestujejo, saj krepko povišajo tako uporabno kot tudi osnovno vrednost objekta.
Na področju vrhunskega dizajna in inovacij v svetu že dolga leta kraljujejo prestižna vhodna vrata slovenskega podjetja Pirnar, ki so prejela številne nominacije in nagrade za svoje vrhunske inovacije, kot je na primer nevidno samodejno potezalo, ki se aktivira s pomočjo prstnega odtisa. Nedavno pa so na trg lansirali prva brezdotična in popolnoma samodejna masivna vhodna vrata, primerna za pasivne in nizkoenergijske hiše.

Tradicionalno je lahko tudi sodobno!

Če vas sodoben videz ne prepriča oziroma je vaš dom bolj tradicionalnega videza, naj vas pomirimo, da so tudi vrata klasičnega videza lahko tehnološko zelo dovršena in vedno znova navdušujejo s svojo brezčasnostjo. Tudi za takšna vrata so uporabnikom na voljo številni inovativni dodatki, kot so osvetljena potezala ter pametni načini zaklepanja, zaradi katerih bodo vaša klasična vrata postala pravo doživetje.

Pirnar vabi na Teden inovacij in bogatih nagrad 16-20.9.2019

V tednu inovacij in bogatih nagrad si boste lahko v njihovem salonu na Bravničarjevi 20 v Ljubljani ogledali vhodna vrata in kolecije posebnih potezal, ki so večkratni prejemnik prestižnih nagrad za dizajn in inovacije. To pa še ni vse. 20. 9. 2019 ob 15:30 bo žrebanje za kar 30 dodatnih velikih nagrad.

Poskrbite za nepozaben prvi vtis s skrbno izbranimi, ročno izdelanimi vrati z vrhunskimi inovativnimi tehnologijami, ki jemljejo dih tako s svojim videzom kot tudi z neprekosljivo funkcionalnostjo. Vstopajte in izstopajte z neskončnim navdušenjem in s ponosom opazujte občudovanje svojih obiskovalcev.
Izberite brezkompromisno popolnost dizajna, neprekosljivo tehnično dovršenost in vrhunsko ročno izdelavo. Izberite slovenska prestižna vhodna vrata s tradicijo. Izberite najbolj inovativna in tehnološko napredna vhodna vrata na svetu. Izberite vrata Pirnar.