Pirnar, najsodobnejša vhodna vrata na svetu – na ogled tudi v Mariboru!

Pirnar, najsodobnejša vhodna vrata na svetu – na ogled tudi v Mariboru!

Val 237

Družinsko podjetje Pirnar je izumitelj najsodobnejših vhodnih vrat na svetu, tudi takšnih, kot so tista z večnivojsko zasnovo vratnega krila ali pa z vsemi elementi v isti ravnini. Prvi na svetu so začeli s serijsko proizvodnjo aluminijastih vrat nadstandardnih dimenzij, prvi so ponudili rešitev za težavo (naj)boljše toplotne izolativnosti. Bili so tudi prvi na svetu, ki so razvili vhodna vrata s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki se aktivira s prstnim odtisom lastnika. Večkrat nagrajeno samodejno potezalo v različnih izvedbah še vedno velja za njihovo najbolj priljubljeno inovacijo.
Konec leta 2019 bodo pri Pirnarju lansirali tehnološko najbolj dodelan izdelek doslej: popolnoma samodejno, brezdotično vhodno steno Pirnar Theatrica, ki deluje na podlagi prepoznave obraza in se brez potezala in brez dotika, samo s pogledom, odpre svojemu lastniku.
Pirnarjeva vhodna vrata so prisotna na sejmih v Milanu, Münchnu, Parizu, Madridu in Dubaju, lahko pa si jih ogledate tudi v salonih po vsem svetu: v Nemčiji, Veliki Britaniji, ZDA, ZAE in na Kitajskem. V Sloveniji so modeli na ogled v Pirnarjevem salonu v Ljubljani, od nedavnega pa tudi v razstavnem salonu Pirnar v Mariboru.

www.pirnar.si