Pirnar in šola jadranja North Adriatic Sailing Academy skupaj kljubujeta vodi in vetru

Pirnar in šola jadranja North Adriatic Sailing Academy skupaj kljubujeta vodi in vetru

Val 257

Pirnar, vodilni svetovni inovator vhodnih vrat, ima v svojem genskem zapisu snovanje izdelkov, ki varujejo pred surovo zunanjostjo, vremenskimi neprilikami, vodo, vetrom, mrazom in vročino. Že mnogokrat so s svojimi inovacijami na področju vhodov dokazali, da obvladajo zaščito pred močjo narave. A vendar se z vodo in vetrovi ne borijo le na kopnem. Skupaj s šolo jadranja North Adriatic Sailing Academy (NASA) se z vodo in vetrom spopadajo tudi na odprtem morju. Kot v Pirnarjevih delavnicah njihovi najbolj izkušeni mojstri znanje delijo s svojimi vajenci in sodelavci, tudi na morju odlični velemojstri svoje veščine prenašajo na tiste, ki jih vleče na odprto.

North Adriatic Sailing Academy je več kot le šola jadranja. Je strast do premagovanja vetra in morja. Je druženje, spoznavanje in zagnanost, je poslanstvo in način življenja, ki morjeplovce vzgaja v duhu etičnega vedenja na morju. Tako kot je Pirnarjevo poslanstvo brezkompromisno premagovanje mej mogočega in ustvarjanje najlepših vhodov na svetu.

Na dveh Pirnarjevih jadrnicah, ki so opremljene s simbolom krilatega konja, North Adriatic Sailing Academy pod okriljem izkušenega jadralca, diplomiranega meteorologa in avtorja Navtičnega priročnika Igorja Orlova izvaja raznovrstna navtična izobraževanja, se udeležuje tekmovanj in deli pomorska znanja potrebna za svobodno in varno plovbo.

Vse, ki vas vleče na odprto, povežite se z vrhunsko šolo jadranja NASA.