Pakiran led za popolno osvežitev

Pakiran led za popolno osvežitev

K strežbi primerno ohlajenih napitkov pripomore HaloLed, ki je sinonim za zanesljivega proizvajalca in dostavljavca pakiranega ledu.

Verjamemo, da je možno pripraviti napitek za popolno osvežitev le, če je pijača primerno ohlajena. Vsaka vrsta pijače ima določeno temperaturo, pri kateri mora biti postrežena. Če temperatura pijače ni primerna, ni le-ta nič drugega kot žalostna vodica. Razne kole bi morale imeti najnižjo temperaturo, in sicer od 4 do 6 stopinj Celzija. Sicer se lahko led na željo gosta dodaja k vsaki pijači. Skorajda ni koktajla na tem planetu, ki se ga ne pripravlja z obilico ledu.

Led za vse priložnosti
HaloLed je specialist za proizvodnjo in dobavo pakiranega ledu za različne priložnosti. Led je nepogrešljiv za vse, ki organizirate kakršno koli prireditev, dogodek, druženje ali celo aktivnost; veselica, piknik, rojstni dan, poroka, zabava, koktajlparti, koncert, jadranje, fantovščina ali dekliščina, modna revija … Kar težko je najti dogodek, ko ledu ne bi potrebovali.

Zadovoljni gostje
Pijača, postrežena na vašem dogodku z ledenimi kockami HaloLed, bo zagotovo pripomogla k pravemu vzdušju. Led izdelujemo iz filtrirane in dezinficirane vode. Uporabljamo le vrhunske naprave in naš led se počasi topi. To vašim gostom omogoča, da dlje časa uživajo pri pitju pijače. Zadovoljni gostje so tisto, za kar se je vredno potruditi.

Proizvodnja in dostava ledu
Ker nam je vaše zadovoljstvo na prvem mestu, zagotavljamo prvovrstne izdelke in vrhunsko storitev, ter vam s tem pomagamo do večjih dobičkov in boljšega ugleda. Proizvodnja in dostava ledu potekata neprekinjeno 24 ur na dan, sedem dni v tednu – 24/7. Led pripravljamo iz filtrirane in dezinficirane vode na izvrstnih napravah in vam s tem zagotavljamo prvovrstne izdelke. Z enourno dostavo ledu in s 24-urnim dežurnim centrom v ljubljanski regiji pa vam nudimo vrhunsko storitev.

Zadostna količina ledu
 Zadostna količina ledu je ključna za uspeh vašega dogodka. Na porabo vplivajo poleg števila gostov in trajanja dogodka tudi zunanja temperatura, pravilna uporaba izolacijske embalaže in tudi ravnanje s samim ledom. Mnogo bolje je, da je ledu preveč, kot da ga zmanjka. Na spletni strani www.HaloLed.si si lahko s posebnim kalkulatorjem sami izračunate, koliko ledu boste potrebovali.

Pakiranje ledu
Led pakiramo v vrečke po 2 kg, grosistično pakiranje v plastične vreče pa je po 10 oz. 20 kg. Led lahko hranite v vaših hladilnikih, hladilnih torbah ali pa v naši izolacijski embalaži – skrinji, v kateri led zdrži tudi do 5 dni.

Naročanje ledu
Led lahko naročite kadarkoli, 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Dosegljivi smo na telefonski številki 031 336 113.

 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kakšna je kakovost vašega ledu?
Led izdelujemo iz filtrirane, dezinficirane in biološko pregledane vode. Uporabljamo le vrhunske ledomate, ki izdelujejo led, ki se topi počasi.

Koliko ledu potrebujemo?
Zadostna količina ledu je ključna za uspeh vašega dogodka. Na porabo vplivajo poleg števila gostov in trajanja dogodka tudi zunanja temperatura, pravilna uporaba izolacijske embalaže in tudi ravnanje s samim ledom.

Boste lahko led dobavili na želeni dan?
Naše proizvodne kapacitete in tudi zaloge v hladilnici so dovolj velike, da lahko zadostimo povpraševanju najbolj zahtevnih kupcev, tudi v največjih špicah. Včasih natančne minute dostave ledu ni mogoče napovedati zaradi nepredvidenih razmer na cesti.

Kako je pakiran led in kakšna je minimalna vrednost naročila?
Led pakiramo v vrečke, in sicer po 2 kg, grosistično pakiranje pa je po 10 oz. 20 kg. Minimalna vrednost naročila ledu je 20 EUR. Led in prevoz se zaračunata po ceniku.

Ste zanesljivi?
Ponosni smo na svoje reference, ki potrjujejo našo zanesljivost. Delamo s Petrolom, Agipom, MOL-om, Sparom in Tušem ter mnogimi drugimi podjetji in posamezniki po vseh Sloveniji. Smo tudi ponosni sponzor Društva barmanov Slovenije.

HaloLed
031 336 113
www.haloled.si