Otvoritev septembra – Največji moto-navtični center v Sloveniji

Otvoritev septembra – Največji moto-navtični center v Sloveniji

Podjetje Moto-Nautika d.o.o. odpira vrata največjega prodajno-distribucijskega centra motoristike ter navtike v Sloveniji in zagotovo bo le-ta deležen še večjega zanimanja kot njihov dosedanji salon. Moto-Nautika sicer posluje že od leta 2004, po skoraj 15 letih pa so se odločili svoje prostore povečati za skoraj 3.000 m², kjer bodo predstavljene vse novosti iz sveta moto-navtike.
Distribucijski center se bo razprostiral na treh etažah. Večji in glavni del se bo nahajal v srednji etaži, deloval bo kot osrčje navtičnega dela, obiskovalci pa bodo tu vseskozi imeli možnost ogleda več kot 100 plovil iz zaloge. V tem delu bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji Yamahe, saj nudi Moto-Nautika kot pooblaščen prodajalec in serviser te blagovne znamke na ogled celoten prodajni program, s tem pa postaja eden prvih salonov v Evropi, ki ustreza Yamahinim smernicam.
Celotna zgornja etaža bo nudila dodatno opremo za plovila ter vodne športe, storitve registracije in zavarovanje plovil, najem plovil in dodatne opreme, moto in motokros opremo.
V zahodnem delu centra ostaja servisni del, kjer dela ekipa tehnično in strokovno podkovanih serviserjev, ki bo poskrbela za servis oziroma vzdrževanje plovil svojih strank. Center je založen z več kot 10.000 rezervnimi deli različnih blagovnih znamk, kar pomeni, da servis ni samo kakovosten, ampak tudi opravljen v najkrajšem možnem času. Dejavnost bo po novem dopolnjena tudi z zimovanjem plovil.
Celoten koncept centra je zasnovan tako, da se stranke v njem počutijo kar najbolj udobno in domače. Poskrbljeno je za vse člane družine, tudi za najmlajše raziskovalce moto-navtičnega sveta, medtem se lahko njihovi starši v miru posvetijo izbiri pravega plovila oziroma vozila.

Sledite Moto-Nautiki na socialnih omrežjih facebook.com/moto.nautika in na spletni strani www.moto-nautika, saj ob tem novem mejniku obljubljajo marsikatero presenečenje.