Otvoritev prvega centra gostinske opreme

Otvoritev prvega centra gostinske opreme

Val online

Horeca center

Slovenska podjetja se vse bolj zavedajo pomembnosti sodelovanja in povezovanja pri uspešnem in učinkovitem nastopanju doma in v tujini. Dvigniti prepoznavnost slovenskih blagovnih znamk je vizija, s katero so vodilni domači proizvajalci profesionalne opreme za gostinstvo, pekarstvo, slaščičarstvo in sladoled ustanovili Gospodarsko interesno združenje HO.RE.CA. CENTER.

V sredo, 23. aprila 2014 so tako na Šmartinski cesti 106 v Ljubljani odprli razstavno-demonstracijski HORECA CENTER, prvi tovrstni center gostinske opreme za hotele, restavracije in bare v Sloveniji.

Na več kot 400 m2 se predstavljajo vodilni slovenski proizvajalci inox pohištva, termične opreme, peči za pekarstvo, slaščičarstvo in picerije, hladilne in zamrzovalne tehnike, strojev za sladoled, rezalnikov kruha, ter tuji proizvajalci pomivalne tehnike, vitrin in opreme za optimizacijo vode.

V HORECA CENTRU se bodo skozi leto odvijale predstavitve, izobraževanja in poslovni dogodki, saj ima center poleg razstavnega prostora tudi vrhunsko opremljeno demonstracijsko kuhinjo z garderobo, prostor za druženje, konferenčno sobo in prostoren parkirni prostor.

WWW.HORECACENTER.SI