Osvojite brezplačen privez v marini Punat!

Osvojite brezplačen privez v marini Punat!

Vse do 31. avgusta 2015 se lahko potegujete za eno izmed treh privlačnih nagrad, ki jih podeljuje marina Punat! Vse kar morate storiti je, da pošljete svojo najlepšo počitniško fotografijo, posneto na Hrvaškem. Glavna nagrada? Brezplačni enoletni privez v vodi v marini Punat, na pomolu C2 ali C3 za plovila do 20 m dolžine (LOA).

Vse podrobnosti in pravila o nagradni igri najdete na spletni strani:

www.marina-punat.hr

Marina, ki ponuja več – marina Punat
Trenutne številke:
-850 privezov
-500 mest na kopnem

S svojo lokacijo in z dobrimi prometnimi povezavami marina Punat navtikom omogoča, da uživajo vsak trenutek prostega časa v kraju, kjer navtično življenje ni vezano samo na nekaj kratkih poletnih mesecev.

Zakaj izbrati marino Punat?
Izredna naravna pozicija
Zahvaljujoč se naravno dobremu položaju in vizionarskim pobudam takratnih inženirjem v škverju, se je ta marina razvila v sodobno navtično pristanišče, ki se nahaja v enem najbolj zaščitenih zalivov na jugozahodnem delu otoka Krka, pa tudi na Jadranu. V zavetju pred vetrovi zagotavlja varen privez tako na morju kot na kopnem.

Bližina in dostopnost
Oddaljena le dve uri in pol iz Ljubljane je marina Punat zelo dobro povezana z vsemi večjimi slovenskimi mesti. Letališče na otoku je dodaten dejavnik, ki marini zagotavlja dostopnost v zelo kratkem času in predstavlja idealno začetno točko za daljši dopust.

Kakovost nastanitev – hitrost in enostavnost storitev
Kvalitetni privezi v morju omogočajo privez tako manjših plovil kot mega jaht. Poleg tega obstaja tudi možnost sprejema plovil na kopnem, in sicer na suhih privezih. Bližina morja in oprema marine, ki omogoča hiter spust ali dviganje plovil in prevoz po kopnem, gostom prav tako omogoča, da uporabijo plovilo, kadar si to zaželijo – plovilo je dano v morje po hitrem in enostavnem postopku.

Celovitost storitev
Celovitost storitev je vsekakor ključnega pomena pri izbiri marine, marina Punat pa resnično ponuja vse. Ko je govora o servisu, so zastopane vse storitve, ki se nanašajo na vzdrževanje in popravila plovil – mehaniki, električarji, elektroniki, tapetniki, jadrarji, monterji, mojstri za obdelavo lesa, tika na palubi, barvanje trupa in notranjosti … Na voljo je torej vse, kar navtik potrebuje za redno in dobro vzdrževano plovilo, pa tudi za nujna popravila in popolne prenove. Dvigala omogočajo dviganje, namestitev ali popravilo plovil do 600 ton. Dve dobro opremljeni trgovini z navtično opremo in nadomestnimi deli imata v svoji ponudbi vse, kar potrebuje morjeplovec za varne in mirne počitnice. Tudi gostinska ponudba zadovoljuje potrebe obiskovalcev marine – s tremi restavracijami, od katerih sta dve odprti skozi vse leto. …

Več si lahko preberete v 196. št. revije Val navtika.

DCIM102GOPRO