Osupljive bioklimatske pergole Pirnar za uživanje na prostem vse leto  

Osupljive bioklimatske pergole Pirnar za uživanje na prostem vse leto  

Val 264

Življenje je zunaj! Lepo vreme in topli sončni žarki nas kar kličejo po preživljanju časa na prostem.

Razširite svoj zunanji bivalni prostor in odkrijte nove razsežnosti vašega doma. Pod bioklimatskimi pergolami Pirnar boste lahko uživali v vaših najljubših aktivnostih v vseh vremenskih razmerah. Nikjer drugje ne boste zasledili tako oblikovno prečiščene, estetske, trdne, trajne in udobne pergole.

Foto: Oddih, ki si ga zaslužite. Uživajte ob prvi jutranji kavici in branju najljubše knjige.

Zaslužite si svoj prostor pod soncem

Ni ga lepšega, kot preživljati kakovosten čas s svojimi najdražjimi. Še lepše je, če ga doživljamo zunaj, pod lastno senco, pod vsestransko bioklimatsko pergolo. Pod njo boste doživeli najlepša družinska kosila, najboljše zabave s prijatelji in nepozabne romantične večere v dvoje.

Preprost sistem sestavljanja z modularnimi profili omogoča več konstrukcijskih postavitev pergol Pirnar glede na specifiko objekta in vaše potrebe. Zaprite oči in razmišljajte izven okvirjev. Ustvarite si lasten kino in preživite nepozaben večer v dvoje ali pa si po napornem dnevu naredite miren kotiček za meditacijo. Možnosti je res veliko.

Poleg standardnih dimenzij jo lahko postavite v izvedbi grande, v izjemni velikosti 7,2 x 7,2 m brez dodatnih stebrov ali v manjši izvedbi, če nimate veliko zunanjega prostora na voljo. Tudi veter, dež in sonce vam ne bodo prišli do živega, saj boste z dodatno avtomatizirano opremo, kot so drsni paneli, vrtljive lamele ipd. še dodatno poskrbeli za varno in brezskrbno uživanje.

Foto: Privoščite si popoldanski počitek izpod najlepše pergole.

Izjemne pergole za vse arhitekturne stile

Z minimalističnim dizajnom se bioklimatske pergole Pirnar lepo prilegajo vsakemu arhitekturnemu stilu. Še več. S čistimi površinami brez vidnih dodatkov bodo elegantno poudarile izgled vaše hiše ter učinkovito povezale intimo doma z občutkom sreče, ko boste na terasi v zavetju prijetne sence spremljali vrvež otrok, brali najljubšo knjigo ali zgolj zrli v čudovit razgled pred sabo.

Naj vas vrhunske pergole Pirnar navdušijo v živo. Oglejte si jih v Pirnarjevih razstavnih salonih v Ljubljani, Mariboru in Kopru.