Odslej tudi v Ljubljani – Boutique Montblanc

Odslej tudi v Ljubljani – Boutique Montblanc

Montblanc, sinonim za izvrstno kulturo pisanja v zadnjih 100 letih, sledi trajnim vrednotam, kot so kakovost in tradicionalna izdelava. Njegove brezkompromisne zahteve glede oblike, stila, materialov in izdelave, se odražajo v prav vseh izdelkih tega prestižnega in priznanega izdelovalca, ki jih lahko odslej najdete v ekskluzivnem butiku v samem središču starega mestnega jedra Ljubljane, na Mestnem trgu 8.

Manufakturna pisala, ki so jih uporabljali Charlie Chaplin, James Dean, John F. Kennedy, Marilyn Monroe in jih danes še vedno uporabljajo Johnny Depp, Edward Norton, Dwayne Johnson ter mnogi drugi, in s katerimi se je v zadnjih 100 letih podpisalo tisoče meddržavnih dogovorov in sto tisoče poslovnih pogodb, slovijo po svoji kakovosti in tradicionalni vrhunski izdelavi.

Medtem ko dragoceni pisalni pripomočki Montblanc zapisujejo trenutke vašega življenja, vam odlični časomeri pomagajo pri beleženju le-teh. Tako kot pisarniški instrumenti Montblanc so tudi časomeri natančno in ročno izdelani, z najboljšo švicarsko tradicijo in kvaliteto. Prav tako vas v novem Montblanc butiku čakajo čudovito izdelani usnjeni izdelki, eleganten nakit, očarljive dišave in sodobna, modna očala. Odkrijte vseobsežno zbirko, ki jo ponuja Montblanc na Mestnem trgu 8 v Ljubljani.

www.slowatch.si