Očala Reserve – samo za izbrane

Očala Reserve – samo za izbrane

Ste ljubitelj modnih in stilsko dovršenih korekcijskih okvirjev ter sončnih očal? Sta kakovost in udobje za vas pomemben faktor, ko se odločate za nakup? Predstavljamo vam korekcijska in sončna očala Reserve.

Evropski proizvajalec očal navdušuje z značilnim sodobnim dizajnom, hkrati pa veliko pozornosti namenja kakovostni izvedbi in detajlom. Pri izdelavi okvirjev uporablja le vrhunske materiale, kot sta titan in acetatna plastika ter kombinacijo obeh. Kot vsako hitro rastoče podjetje sledi najnovejšim trendom in skrbi za nenehno razvijanje novih oblik.

Očala Reserve so znana in priljubljena povsod po Evropi. Enostavno prirastejo vam k srcu zaradi edinstvenih oblik, ki jih ponujajo na tržišču. Zelo velik poudarek je na vrhunski kakovosti in udobju, saj so za očala Reserve izbrani le najboljši materiali.

Še posebej za ljubitelje morja in navtike so očala Reserve odlična izbira. Ker so narejena iz titanovega materiala, ki je odporen proti koroziji, niso občutljiva na morsko vodo. Zaradi svoje lahkosti, fleksibilnosti in antialergijskih lastnosti pa jih boste z veseljem nosili.

Izbira očalnih stekel je odvisna samo od vas in vaših želja. V optiki Moj optik vam glede na dioptrijo svetujejo o pravilni izbiri tanjšave očalnih stekel ter opravijo vse potrebne meritve za pravilno prileganje okvirja in dober vid. Pri njih lahko opravite tudi celoten pregled vida, za katerega vam nudijo jamstvo točne dioptrije. Vaše zadovoljstvo je njihovo poslanstvo.

www.mojoptik.si