Novosti Chopard

Novosti Chopard

V preteklem tednu smo imeli priložnost v Slowatchu, v poslovalnici 1991, videti letošnje novosti Choparda, najelitnejšega med elitneži. 

Potovali smo v 50. leta italijanskega filma, skoraj zaplesali z Veselimi diamanti in se sprehodili po rdeči preprogi. Sanjarili smo o kavalirjih v starodobnih kabrioletih, ki so na Azurni obali v 70. letih lovili svoje sanje…. 

Ob vsem tem pa dobili resničen vpogled v »zaodrje« in ljudi, brez katerih čudovitih izdelkov Chopard ne bi bilo. Chopard je prva luksuzna blagovna znamka, ki skrbi, da so njihovi delavci v oddaljenih južnoameriških rudnikih in sodobnih manufakturah v švicarskih Alpah plačani pošteno in da živijo ter delajo v urejenem in zdravem okolju. 

Poleg resnično osupljivih kosov nakita in ur, katerih se ne bi branile niti kronane glave je bila letošnja najbolj pričakovana in vroča novost  kolekcija Mille Miglia GTS. 

Od prvega lansiranja na trg leta 1988 je Mille Miglia postala paradna kolekcija blagovne znamke Chopard, katera je istega leta postala uradni časomerilec »najlepše dirke na svetu«, ki vsako leto poteka od Brescie do Rima in nazaj. 

Tokrat je bila predstavljena popolnoma prenovljena kolekcijo GTS, premierno opremljena s Choparjevim hišnim mehanizmom.

Elegantna, brezčasna oblika, zvesta svojim koreninam  in sodobna tehnologija znova obujata duh klasičnih dirkalnikov in tekmovalnosti njihovih lastnikov.

Cene:

MM GTS Chrono 168571-3001 6.200€

MM GTS automatic 168565-3001 5.070€

MM GTS Power Control 158566-3001 6.880€

www.slowatch.si