Novost za očalna stekla

Novost za očalna stekla

Sodobne elektronske naprave

 

Ali veliko časa preživite za računalniškimi zasloni in drugimi elektronskimi napravami? Napenjate svoje oči, so utrujene in nesproščene? Kar 83 % ljudi z očali pri uporabi sodobnih digitalnih naprav čuti neudobje. Razlog je modra svetloba, znana tudi kot vidna svetloba visoke energije, ki jo oddajajo LCD- in LED-računalniški zasloni, tablice in telefoni. Kakovost zaslonov se nenehno izboljšuje, s tem pa se veča tudi količina oddajanja modre svetlobe. Prevelika količina ima lahko neželene učinke, kot sta napenjanje in utrujenost oči.
V optiki Moj Optik vam predstavljajo antirefleksni ali protizrcalni nanos za očalna stekla, namenjen prav ljudem, ki zelo veliko časa preživijo za računalnikom. Protizrcalni nanos na steklih omogoča, da se nam ne blešči. To je pomembno pri vsakodnevni uporabi očal, pri vožnji avtomobila pa tudi pri branju knjige. Nanos Hoya Blue Control nevtralizira modro svetlobo, ki jo oddajajo digitalne naprave. Svoje oči boste zato manj napenjali in bodo manj utrujene. Vaš vid bo bolj sproščen, oster in udoben. Ta protizrcalni nanos je hkrati tudi antistatičen, hidrofoben in odporen proti praskam.
V primeru, da bi želeli več pojasnil o omenjenem protizrcalnem nanosu, vam svetujemo obisk v optiki Moj Optik v Ljubljani, v kateri vam bodo nanos še natančneje predstavili, lahko pa ga tudi preizkusite. Obiščite jih v optiki ali pa pokličite na telefonsko številko +386 31 687 565 vsak dan med 9.00 in 18.30.
www.mojoptik.si