Novost iz ladjedelnice Greenline: Greenline 36 hybrid/predstavitev za posameznike

Novost iz ladjedelnice Greenline: Greenline 36 hybrid/predstavitev za posameznike

Val215

Proizvajalec plovil Greenline v novo navtično sezono 2017 vstopa s popolnoma novim plovilom greenline 36 in s tem dopolnjuje obstoječo floto plovil greenline 33, 40 in 48 fly. Novost, greenline 36 hybrid, je v celoti nanovo zasnovano plovilo, ki prestavlja udobje, izkoriščenost prostora, avtonomijo plovila, ekskluzivnost izdelave na novo, še višjo raven. Plovilo dolžine 11,99 m preko vsega in širine 3,75 m ne skriva ambicij po prepoznavnosti in izstopanju na morskih križarjenjih.

Kokpit plovila ostaja prostoren, steklo in drsna vrata povežeta udoben in svetel salon preko kuhinje v prostoren kokpit z električno ploščadjo. Dodana je manjša, nepremična kopalna ploščad, ki služi udobnemu vstopu v plovilo in do sedišč v kokpitu. Na premcu omogoča udobno sončenje velika multifunkcijska blazina.

Velika sedežna garnitura, kuhinja s hladilnikom (250 l), stranska vrata za izstop na širok bočni prehod, interier v beljenem hrastu, kerok pult in tla v temnem laminatu dajejo občutek razkošja. Uporabnike plovila bosta razvajali dve prostorni kabini z ležiščema (200 cm x 160 cm), ki sta po potrebi v zakonskem ali ločenem položaju. Toaletni prostor je zasnovan z ločenim tušem, vsi prostori pa imajo velike omare in odlagalne prostore.

Izkoristite možnost osebnega ogleda in predstavitve novega modela greenline 36 hybrid! Več pojasnil o novem modelu in predstavitvi plovila greenline 36:

Atal Nautika d.o.o., Bukovžlak 65 d, Celje, tel.: 03 492 40 00, e-naslov: info@atal.si www.atal.si