Novost iz ladjedelnice: Galeon 335 Hts

Novost iz ladjedelnice: Galeon 335 Hts

Val online

Svetovno priznana ladjedelnica Galeon s svojim proizvodnim programom plovil med 26 in 78 čevlji tudi v letu 2017 navtični trg razvaja z lansiranjem novih, tehnološko in stilsko dovršenih plovil.
Seriji plovil Hts z že poznanimi in uveljavljenimi modeli 305, 365, 385, 405 in 485 se pridružuje povsem na novo zasnovano in oblikovano plovilo Galeon 335 Hts. Plovilo dolžine 10,90 metrov predvsem ne skriva ambicij po prepoznavnosti in izstopanju pri morskih križarjenjih.
Premišljena in ekskluzivna notranja ureditev; plovilo v podpalubju ponuja prostoren salon s kuhinjo in možnostjo dodatnega ležišča. Premore dve veliki kabini, eno za lastnika v premcu in drugo za goste v zadnjem delu plovila. Toaletni prostor je prostoren; umivalnik, tuš in keramična toaleta poskrbijo za udobje.
Prostornost in uporabnosti kokpita in premca; velika premična sedežna garnitura v kokpitu, ki se opcijsko spoji s počivalnikom ob kuhinjskem bloku kokpita, je bila do sedaj še nevidena rešitev, ki se je izkazala za pametno. Rešitev ponuja največje površine za ležanje in počivanje v tem segmentu plovil, ki so z nekaj posegi multifunkcijske in omogočajo preureditev kokpita tudi v udobno sedežno garnituro.
Velika blazina za sončenje s premičnim vzglavnikom na premcu omogoča predajanje sončnim žarkom.
www.atal.si

Galeon 335 kokpit