Novost iz ladjedelnice Galeon: Galeon 460 fly

Novost iz ladjedelnice Galeon: Galeon 460 fly

Val214

Ladjedelnica Galeon s svojim proizvodnim programom plovil med 26 in 78 čevlji navtični trg tudi v letu 2016 razvaja z lansiranjem novih, tehnološko in stilno dovršenih plovil.
Seriji plovil fly že poznanimi in uveljavljenimi modeli 340, 380, 420, 500 in 550 fly se pridružuje popolnoma nanovo zasnovano in oblikovano plovilo galeon 460 fly.
Plovilo z dolžino 14,35 m ne skriva ambicij po prepoznavnosti in izstopanju na morskih križarjenjih.
Prostornost in uporabnost kokpita ter premca, velika premična sedežna garnitura v kokpitu, pod katero je opcijska garaža za tender. Balkoni na električno odpiranje »razširijo« plovilo do širine slabih šestih metrov. Stranska drsna vrata salona spremenijo kuhinjski del v dnevni bar, salonsko zofo pa v počivalnik. Na premcu se nahaja večnamenska blazina za sončenje, ki se lahko s pomočjo elektromehanizma spremeni v sedalni del z majhno mizo.
Pregovorno prostoren fly, velika sedežna garnitura, velika raztegljiva miza, letna kuhinja s hladilnikom, ledomatom in ražnjem, prostor za sončenje ter udobno dvojno skipersko sedišče.
Premišljena in izbrana notranja ureditev – plovilo ponuja prostoren salon s kuhinjo, tri kabine, od katerih je lastniška kabina postavljena v zadnji del plovila (kar je že poznano pri galeon 500 fly in galeon 550 fly. Za udobje lastnikov in gostov na plovilu poskrbita dve veliki kopalnici z ločenim toaletnim prostorom.
www.atal.si