Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku

Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku

 

Na območju nekdanje stavbe Kolizeja v centru Ljubljane in streljaj od športnega parka Tivoli vztrajno napreduje novogradnja 125 najprestižnejših stanovanj. Poleg odlične lokacije, premišljene arhitekturne zasnove in visokokvalitetnih materialov se projekt lahko pohvali s 24 urno recepcijo umeščeno v reprezentativno avlo, video nadzorom objekta, visoke višine etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, velike tlorisne površine bivalnih prostorov, direktni dostop od parkirnih mest do stanovanj ter dodatna dvigala za kolesa.
Izkop in varovanje gradbene jame je zaključen in se trenutno izvajajo groba gradbena dela, ki se bodo do pritličnega nivoja zaključila do sredine letošnjega leta. Izgradnja Ville Schellenburg se bo zaključila do julija 2022, medtem ko se bo izgradnja Palais Schellenburg zaključila do julija 2023.
Prav tako bo ob Gosposvetski cesti zgrajen 6 nadstropij visok poslovni objekt, ki so vseboval pisarniške prostore, ki bodo potencialnim strankam na voljo v dolgoročni najem. V pritličnih prostorih Palais bo prav tako na voljo nekaj poslovnih lokalov za namen tihe, poslovne dejavnosti kot npr. frizer, kozmetika, urar, galerija, zlatarna, tekstilna trgovina …
Do konca leta 2020 je investitor prodal 20% stanovanj. V Villi so trenutno na voljo še tro- oz. štiri-sobna stanovanj od velikosti 119m2 (bivalne površine) do 225m2 (bivalne površine). Od tega so tri stanovanja atrijska. Parkirna mesta in shrambe za stanovalce Ville so na voljo v Kleti -1. V Palais so trenutno na voljo dvo- do pet-sobna stanovanja od velikosti 68m2 (bivalne površine) do 333m2 (bivalne površine). Parkirna mesta in shrambe za stanovalce Palais so na voljo v Kleti -2 in -3.
Prodaja stanovanj poteka nemoteno pri čemer je cena najmanjšega dvo-sobnega stanovanj, vključno s shrambo, v Palais Schellenburg od 443.000,00 € (brez DDV) naprej. Cena najmanjšega tro-sobnega stanovanja, skupaj s shrambo, v Villi Schellenburg je od 915.000 € (brez DDV).
Stanovanja se prodajajo neopremljena. Kupci si bodo lahko iz vnaprej pripravljenega kataloga izbrali parket in keramiko. V kopalnici bo nameščena sanitarna oprema prav tako pa bo v stanovanju urejena osnovna razsvetljava. Vsako stanovanje bo imelo na svojem parkirnem mestu, omogočeno polnjenje električnih avtomobilov.
Projekt se poleg svoje bogate zgodovine ter modernega pridiha razvija v najlepši novi dom za bodoče stanovalce.

»Vaš najlepši novi dom – vseljivo: Villa, julij 2022, Palais, junij 2023″

Vse informacije so na voljo na tel. št.: +386 40 505 081, prek E-maila: info@schellenburg-living.com ali  na spletni strani: www.schellenburg-living.com