Novo zastopstvo – Windy in Invictus

Novo zastopstvo – Windy in Invictus

Novo zastopstvo

Windy in Invictus

Podjetje Adria Luxury Boats d.o.o. je uradni prodajalec za plovila znane norveške ladjedelnice z več kot 50-letno tradicijo “Windy čolnov” in znamenite italijanske ladjedelnice Invictus Yachts za slovenski in hrvaški trg.

Njihove pisarne se nahajajo v ACI Marini Ičići in po novem tudi v Marini Portorož. V obeh marinah so razstavljena plovila pripravljena za takojšnjo izdobavo.

Na navtični razstavi Internautica v Portorožu, ki se bo odvijala od 17. do 20. maja, bo omenjeno podjetje prisotno s široko paleto plovil Windy in Invictus. Poleg jadranske premiere plovila Windy 27 Solano, ki je hkrati tudi nominirano plovilo leta 2018, bosta na voljo za ogled še Windy 31 Zonda in Windy 39 Camira. Od blagovne znamke Invictus bosta v morju modela 200 FX in 240 CX, medtem ko bosta na kopnem različici 250 CX  ter 280 GT. V času sejma in po sejmu bo mogoče preizkusiti tudi nekatera razstavljena plovila. Veselijo se vašega obiska in verjamejo, da se bo s prisotnostjo teh dveh priznanih blagovnih znamk oplemenitilo hrvaško in slovensko navtično tržišče. www.alb.hr