Novo v L’Occitanu – Dopolnjena kolekcija Karitejevo maslo

Novo v L’Occitanu – Dopolnjena kolekcija Karitejevo maslo

Police L’Occitanovih trgovin, tudi novoodprte v Qlandii Kranj, od letošnjega oktobra bogatijo izdelki, ki dopolnjujejo kolekcijo Karitejevo maslo. Nove formule in embalaže krasijo Ultrabogato kremo za telo, Dovršeno karitejevo olje in Ultrabogato mleko za telo, popolna novost pa je Karitejevo olje za prhanje.
Karitejevo maslo je naravni lepotilni balzam, ki ga ženske v podsaharski Afriki že stoletja uporabljajo za nego kože in las ter zaščito pred vročim vetrom. L’Occitane v okviru tesnega trajnostnega partnerstva z izdelovalkami karitejevega masla že več kot 30 let širi védenje o negi s tem dragocenim darom narave in ji dodaja sodoben pridih.
Za izdelavo tega s hranili bogatega masla morajo ženske v Burkini Faso v čudovite velike pletene košare najprej zbrati karitejeve oreščke. Te košare predstavljajo bogato zgodovino karitejevega masla v Afriki in vlogo, ki jo je pri številnih generacijah žensk odigrala naravna nega kože. L’Occitanova posodobljena kolekcija Karitejevo maslo se ženskam, zgodovini kariteja in tem posebnim košaram poklanja z novim videzom, ki nadaljuje tradicionalno nego kože s karitejevim maslom in jo približuje mlajšim generacijam žensk.
www.loccitane.si